Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Σαββάκης στον Απόλλωνα Απολλώνων

Ο Σαββάκης στον Απόλλωνα Απολλώνων

6
savvakis stergos2
Dodekanisos

Επιστρέφει στον Απόλλωνα Απολλώνων ο Στέργος Σαββάκης! Ο έμπειρος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες του συλλόγου και έτσι προστέθηκε το ρόστερ του συλλόγου. Ο Σαββάκης μέχρι και τώρα ήταν στον Φοίβο Κρεμαστής αλλά αποφάσισε να βοηθήσει τους Απολλωνιάτες να υλοποιήσουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Εκτός από τον Σαββάκη, ο Απόλλωνας θα έχει στο ρόστερ του και τον Τάσο Χατζηγιαννάκη ο οποίος ήταν έως τώρα δανεικός στην ομάδα της Αναγέννησης Έμπωνα. Ο Χατζηγιαννάκης είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην άμυνα.

φωτογραφία: Χρήστος Καταξενός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης
Δημητρης
10 years ago

Ρε παιδια, αλλαξε η νομοθεσια; Αφου για να φυγεις ενδιαμεσα της σεζον απο μια ομαδα πρεπει να εχεις ηδη ενα χρονο σε αυτης….πως πηγε ο Σαββακης στα Απολλωνα αφου ειχε μονο 6 μηνες στον Φοιβο;

mixalis
mixalis
10 years ago

δημητρη…εχεις δικιο…πως πηγε??? εγινε καμια παρατυπια μαλλον????

xaneis
xaneis
10 years ago

paidia ypatxei kai h omadikh apodeysmesei.rwthste kapoion poy kserei prin grafete vlakies

Δημητρης
Δημητρης
10 years ago

Φιλε xaneis ελπιζω να μην εννοεις για μενα οτι λεω βλακειες, γιατι απλα ρωταω βαση αυτων που ξερω….ουτε εβρισα, ουτε σχολιασα αρνητικα καποιον…μπορει να εχω ελειπη γνωση πανω στο θεμα, γι’αυτο αν δεν σου κανει κοπο αναλυσε το μου λιγο για την ομαδικη αποδεσμευση…πως μπορει να την κανει καποιος?

savvakis
savvakis
10 years ago

gia na min yparxoun apories pedia yparxei mia nomothesia opoia omada exei panw apo 140 meli mporei na apodesmevsi podosferisti opws stin periptosei mou opws egine kai prin merika xronia stin periptosi poli giwrgali ean thimaste eyxaristw kai kali xronia

Δημητρης
Δημητρης
10 years ago

Φιλε Στεργο καλα εκανες και διευθετησες το θεμα. Οχι φυσικα για να απολογηθεις απλα γιατι απο μια απλη ερωτηση ενημερωσης, το θεμα απο οτι καταλαβα πηγαινε προς παρεξηγηση…φυσικο ειναι η περιπτωση σου να ενδιαφερει και αλλους ποδοσφαιριστες στο μελλον σε περιπτωση που θελουν να αποδεσμευθουν απο τις ομαδες τους σε περιπτωση που υπαρχει το οποιοδηποτε προβλημα μεσα στο πρωτο εξαμηνο και δεν θελουν να χασουν και την υπολοιπη χρονια…. Να’σαι καλα και καλη χρονια.