Αρχική Εφηβικό Ο Ρουτζιέρης και η παρέα του πετούσαν φωτιές!

Ο Ρουτζιέρης και η παρέα του πετούσαν φωτιές!

0
Dodekanisos

Έχοντας το Νίκο Ρουτζιέρη (αριστερά στη φωτογραφία) για μια ακόμα φορά σε μεγάλη ημέρα, το Αρένα πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος της Ρόδου με 4 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Ο νεαρός άσσος του Αρένα ήταν χωρίς καμία δόση υπερβολής μια ομάδα μόνος του πετυχαίνοντας χατ τρικ και δίνοντας έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του. Έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ρόδου δημιουργώντας πολλά προβλήματα στους «πράσινους» και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.
Πέρα από το Ρουτζιέρη και η συνολική εμφάνιση του Αρένα ήταν εξαιρετική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφθασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’. Ο Ρουτζιέρης έκανε μια πολύ ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας στον Κουλλόλλι ο οποίος έκανε το πολύ ωραίο πλασέ και έβαλε από νωρίς το Αρένα οδηγό στο σκορ ( 1 – 0).
Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 18, ο Ρουτζιέρης έφυγε από τα δεξιά μόνος του και μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε αλλά πήρε το …ριμπάουντ και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2 – 0.
Στο 44’ ο Κάτσο έκανε την κάθετη ωραία πάσα στον Ρουτζιέρη ο οποίος με πλασέ από θέση τετ α τετ έκανε το 3 – 0.
Στο 70’ ο Κάτσο πάσαρε στον Κουλλόλλι ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Ρουζτιέρης που καραδοκούσε την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 4 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αυγενικού (Αναστασοπούλου, Ντάκο) ο οποίος στο 70′ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σαλπιγκτίδη για επικίνδυνο παίξιμο όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΕΝΑ: Φουκάρας, Κουλούρας, Κυριακούλης, Σελλαβτζή, Ικονόμι, Κάτσο, Κουλλόλλι, Βαρδόπουλος, Παπαντωνίου, Ρουτζιέρης, Βαρνάβας (Στον πάγκο ήταν οι Οικονόμου, Λάτος, Βογιατζής, Πελαρδής και Ποντικάκης)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Cepele, Γαϊτάνος, Σαλπιγκτίδης, Νικηταράς, Καρβουνιάρης, Πότση. Τζούρας, Ζαγούρης, Τιόλης, Ρότσι, Σταθόπουλος (Στον πάγκο ήταν οι Διακομιχάλης, Ι. Μ. Γεωργαλλής, Α. Γεωργαλλής, Κιουπάκης, Καντής, Καλατζάκης και Χωραφίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments