Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ποσειδώνας είναι εδώ

Ο Ποσειδώνας είναι εδώ

0
Dodekanisos

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ (3-2) επί του ΔΙ.ΑΣ πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Καρπάθου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ‘Α κατηγορίας και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Οι “κυανέρυθροι” έπαιξαν έξυπνα και παρότι έδωσαν την κατοχή της μπάλας στους φιλοξενούμενους, κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του ΔΙ.ΑΣ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δημιουήργησε ευκιαρίες μπροστά από την εστία του Γαλάνη, όμως ο Ποσειδώνας ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν στο 43′ έπειτα από εκτέλεση φαουλ του Μανώλη Σπανού, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Χατζημανώλη, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50′ ο Ποσειδώνας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από την παράλληλη πάσα του πολύ καλού για μια ακόμα αγωνιστική Λευτέρη Δράκου, ο Νασόπουλος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0.

Η απάντηση του ΔΙ.ΑΣ ήταν άμεση και στο 53′ ο Μπεκιρλάρι με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μειώνοντας σε 2-1. Ο Ποσειδώνας βρήκε την λύση στο γκολ των φιλοξενούμενων και μετά από ωραία συνεργασία Δράκου και Μανώλη Σπανού, ο τελευταίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+3 ο Μπεκιρλάρι.

Συνθέσεις:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Γαλάνης, Κεσίδης, Κούτολο, Χατζημανώλης, Φασουλέτος, Σπανός Ι, Φελούζης (78′ Βιλανούτσι), Τσιαβέλης, Δράκος (87′ Καουκάκης Γ), Σπανός Ε (82′ Κοντονικόλας), Νασόπουλος (60′ Καουκάκης Χ).

ΔΙ.ΑΣ: Mιχαλάκης, Δουγέκος, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν (55′ Γκεστένια), Πής, Συνεσίου (55′ Χατζηφούντας), Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Τογρού, Ζιώγας (55′ Μαργαρίτης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments