Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Πολύστρατος φρέναρε τον Εθνικό!

Ο Πολύστρατος φρέναρε τον Εθνικό!

0
polistratos
Dodekanisos

Μια ακόμα πολύτιμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πολύστρατος Λαέρμων ο οποίος επιβλήθηκε εντός έδρας του Εθνικού Αρχίπολης με 2 – 0 τον οποίο και προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα και είναι πλέον στην 4η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ομάδα της Αρχίπολης ήταν η πρώτη της φετινή ήττα και αυτό το στοιχείο δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη των Λαερμενών. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου έπαιξαν με πολύ πάθος και δύναμη. Στην επανάληψη ο Εθνικός έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά προς το τέλος ανέβασαν και πάλι την απόδοση τους οι παίκτες του Πολύστρατου οι οποίοι σημείωσαν ακόμα ένα τέρμα και «καθάρισαν» το παιχνίδι.
Στο 40’ ο Χωρίτης με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 86’ ο Χατζημιχαήλ πήρε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Πόλος, Χατζηκαλημέρης, Αναστασιάδης, Λυκοπάντης, Γιώργου (60’ Καραγιάννης), Πανούσης (70’ Κοιλιάς), Πατούνας, Μπακαρής, Χατζημιχαήλ (85’ Ματοχιτάϊ), Χωρίτης
ΕΘΝΙΚΟΣ: Καρπαθάκης, Θυριάκης, Μπαρμπαντώνης, Λυριστήγς, Αλευρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μαυριός (65’ Μανέττας), Κουφός, Μπεγκάσι, Παπανθίμου, Κρεκούκιας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments