Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Παπάζογλου έδωσε την λύση στη Ρόδο!

Ο Παπάζογλου έδωσε την λύση στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Η Ρόδος υποδέχθηκε τον Ηρόδοτο στο «Δημοτικό στάδιο» με πολλές απουσίες. Ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη με 1-0 σε αναμέτρηση για την ένατη αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης σημείωσε ο Παπάζογλου στο 63′. 

Σε ένα μέτριο αλλά άκρως ισορροπημένο πρώτο μέρος και με τον αγωνιστικό χώρο να είναι επιβαρυμένος από τις τελευταίες βροχοπτώσεις, οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Η Ρόδος είχε μία καλή στιγμή με φάουλ του Μίγγου. Ωστόσο ο Ηρόδοτος είχε δοκάρι, σε μία στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου ήταν καλύτερο. Ανεβάζοντας ελάχιστα την απόδοσή του, κατάφερε να ανοίξει το σκορ και τελικά να επικρατήσει. 

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά. Η μεν Ρόδος είχε την υπέρ της κατοχή της μπάλας, ενώ ο Ηρόδοτος κοιτούσε τα μετόπισθεν πρώτα και εν συνέχεια να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τα «ελάφια» και καταγράφτηκε στο 12′. Ένα φάουλ του Μίγγου σε καλό σημείο πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Δερμιτζάκη. Στο 24′ ο Ηρόδοτος κατέγραψε την πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα. Ωστόσο το καλό σουτ του Χαλκιαδάκη δεν αιφνιδίασε τον Θεοδωράκη. Ενώ στο 26′ είχαμε την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους με τον Ηρόδοτο να φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Μπραϊμα πιάνει δυνατή κεφαλιά η οποία σταματάει στην αριστερή συμβολή των δοκαριών του Θεοδωράκη! Από εκεί και έπειτα δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιοσημείωτη στιγμή. Έτσι οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ στο απόλυτο 0-0. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η Ρόδος επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους. Από ένα κερδισμένο κόρνερ την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μίγγος, η μπάλα πέρασε σε πρώτο χρόνο από όλη την άμυνα του Ηρόδοτου με τους αμυντικούς να διώχνουν τελικά. Λίγα λεπτά μετά ο Ηρόδοτος «απάντησε» με κεφαλιά του Κορτσαμ να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 63′ η Ρόδος άνοιξε το σκορ σε μία πολύ ωραία επίθεση. Από σέντρα του Μαρκόφσκι, ο Παπάζογλου μπήκε στην πορεία της μπάλας και με σουτ στην κίνηση «εκτέλεσε» τον Δερμιτζάκη για το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι. Το 1-0 υπέρ της Ρόδου παρέμεινε μέχρι το φινάλε. 

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί: Βιτσεντζάτος, Ισακοβίδης

Τέταρτος διαιτητής: Αλάμπεης

Παρ. διαιτησίας: Μητροφάνης

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Χύσι (61′ Δελαπόρτας, 82′ Σουλάι), Καψάλης, Σάαντο, Μακρυδημήτρης, Μίγγος, Μάρκοβιτς, Μαρκόφσκι, Σταματελόπουλος, Παπάζογλου, Αδαμάκης (40′ Τσάβες).

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δερμιτζάκης, Καργιωτάκης, Κοιλιάρας (68′ Γκίνης), Ρουσάκης, Κορτσαμ, Λουμπάκης (68′ Βρεττός), Κοιλιάρας Δ., Μπραϊμα (81′ Αποστολίδης), Χατζησάββας, Χαλκιαδάκης, Σουρνάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments