Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ο Παπαδόπουλος αποτελεί εγγύηση!»

«Ο Παπαδόπουλος αποτελεί εγγύηση!»

0
19
Dodekanisos

Μπορεί να έχει λίγο καιρό στη Ρόδο όμως έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ιάλυσου! Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Κλεάνθη Παπαδόπουλο ο οποίος και απέναντι στον Ατρόμητο έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και σίγουρα αδικείται από το γεγονός ότι ο Ιάλυσος δέχθηκε τελικά δυο τέρματα. Η απόδοση του Παπαδόπουλου ανάγκασε και τον τεχνικό Γιώργο Σάββενα να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για αυτόν παρά την ήττα. Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο νεαρός τεχνικός στον Γιώργο Γραμματικό αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, είναι οι ακόλουθες:
«Μας αδικεί το σκορ. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Η ομάδα μας ουσιαστικά πλήρωσε την αδράνεια της στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε όμως είχαμε πρόβλημα στο τελείωμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις δυσκολεύομασταν να δημιουργήσουμε και να περάσουμε κάποια τελική πάσα».
Αναφερόμενος στον τερματοφύλακα Κλεάνθη Παπαδόπουλο είπε:
«Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και μας κράτησε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ο Ατρόμητος. Αναμφίβολα αποδεικνύει το ότι είνα μια εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε:
«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε ένα πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και συγκεκριμένα μέσα στην πεντάδα. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι κοντρά στον Ερμή Ζωνιανών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments