Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ορφέας δεν «πεθαίνει»!

Ο Ορφέας δεν «πεθαίνει»!

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του νίκη για φέτος πήρε ο Ορφέας «φωνάζοντας» ότι είναι εδώ και δεν πρέπει να τον ξεχάσει κανείς. Η νίκη ήρθε απέναντι στον Διαγόρα Βατίου και μάλιστα στην έδρα του με 0-2, σ’ ένα ματς «ο θάνατος σου, η ζωή μου».

Το ματς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και για τις δύο ομάδες, οι οποίες φαίνονταν κάπως παγωμένες λόγω και της σημασίας του παιχνιδιού. Μέχρι την στιγμή του πρώτου τέρματος, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο.Στο δεύτερο 45λεπτο ο Διαγόρας Βατίου είχε καλύτερη εικόνα, προσπάθησε να αναπτυχθεί περισσότερα επιθετικά, όμως δεν έφθασε σε κάποιο τέρμα, με τον Ορφέα να αντιδράει καλά αμυντικά.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 37′ γίνεται το 0-1 από τον Λουκίσσα που σούταρε ιδανικά για να ανοίξει το σκορ, μετά από απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων σε εκτέλεση φάουλ του Στεργιόπουλου.
Στο 41′ το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης με τον συνήθη ύποπτο, τον Στεργιόπουλο να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Δαρζέντα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κοκμότος, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Κατσαρής, Κωστάκης(55′ Ζερβός Ε.), Αδάμος(76′ Θεοδώρου), Ζερβός Β. , Ποζατζίδης, Πλαγγέντης, Λαζίδης, Πουλάι, Πόλο(46’Παναγιωτόπουλος), Παπουρδάνος(68′ Ζωάννου)
ΟΡΦΕΑΣ: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρι(68’Σβέρκος), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Λουκίσσας(76′ Μίλο), Στεργιόπουλος(83′ Αυγουστάκης), Κόκα(88′ Μαχραμάς)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments