Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν σταματιέται η Ρόδος!

Δεν σταματιέται η Ρόδος!

0
Dodekanisos

Τις νίκες συνέχισε η ομάδα της Ρόδου και εκτός νησιού, αυτή την φορά πήρε το τρίποντο στην Κάρπαθο απέναντι στον τοπικό Ποσειδών με 2-1. Tα γκολ άργησαν να φανούν, όμως ήρθαν και το πρώτο ήταν από τον Καντιμοίρη στο 73′ για το 0-1. Το 0-2 από τον συνήθη ύποπτο τον Τσουλάκο στο 81′. Η μείωση του σκορ ήρθε στο 93′ με πέναλτι από τον Χατζημανώλη, για το τελικό 1-2.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κάτι που αποτυπώθηκε και με το σφύριγμα της λήξης.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κλείσουν τους χώρους όλους στα μετόπισθεν, κάτι που πέτυχε σε αρκετά μεγάλο βαθμό, χωρίς όμως να μπορεί εν τέλει να αποσοβήσει το γκολ. Είχαν προειδοποιήσει με καλά σουτ στο πρώτο μέρος Κιοσέογλου, Γεωργίου και Κόστα. Καλή μοναδική φάση στο πρώτο 45λεπτο για τον Ποσειδών ήταν αυτή στο 26ο λεπτό με τον Δράκο να πηδάει πιο ψηλά από όλους σε στημένη φάση και η μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.Το δεύτερο μέρος ήταν και το καθοριστικό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αέρα δύο τερμάτων και τον Ποσειδώνα να ψάχνει ουσιαστικά το γκολ της τιμής, αφού τα γκολ της Ρόδου μπήκαν σε κρίσιμο χρονικό σημείο.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 73′ ο Καντιμοίρης πλάσαρε μετά από σέντρα του Μπίσσα από κόρνερ και άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Στο 81′ ο Τσουλάκος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της άμυνας για να σουτάρει δυνατά και να κάνει το 0-2.
Στο 93′ ο Καντιμοίρης έριξε τον Φελουζή, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι υπέρ τω γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζημανώλης που κέρδισε τον Κεφάλα για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Γαλάνης, Φασουλέτος, Σπανός Γ., Ζαρκαδούλας, Κούτουλο, Φελουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης(85′ Αναγνωστόπουλος), Τσαβέλης, Σπανός Μ.(71′ Χατζημανώλης), Δράκος
ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικός, Ρίκκα(69′ Αμανατίδης), Κιοσέογλου(88′ Λαζάρου), Κόστα, Μπίσσα(92′ Καμπούρης), Γεωργίου, Τσουλάκος(82′ Δημητριάδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments