Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Νηρέας …έκοψε το μέλλον του Αγίου Ισιδώρου

Ο Νηρέας …έκοψε το μέλλον του Αγίου Ισιδώρου

0
Dodekanisos

Καταδικαστική ήττα με σκορ 2 – 1 από το Νηρέα στο γήπεδο της Κρεμαστής γνώρισε ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος πλέον έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι κατάκτησης του πρωταθλήματος καθώς έμεινε έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ορφέα και τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ.

Η ομάδα του Σταμάτη Κουρδουνάκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16’ με κεφαλιά του Μερισιώτη μέσα από τη μεγάλη περιοχή (1 – 0). Ο Σταυλάς όμως πολύ γρήγορα (στοι 22’) κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1 – 1.

Ο Άγιος Ισίδωρος προσπάθησε να ανεβάσει τους ρυθμούς και κυνήγησε ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο στο 55’ έχασε με κόκκινη κάρτα τον Σαράντη και αυτό του στοίχισε ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης παρά το ότι έδειχνε να έχει την κατοχή της μπάλας. Τελικά ο Νηρέας, στο 75’ και μετά από αντεπίθεση κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Μάτση και να διαμορφώσει έτσι το τελικό 2 – 1. Στο 79’ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και ο Καβάζης και έτσι οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κοντογιάννης, Καβάζης, Τσίγκρηλας, Καρίνος, Κυριακάκης, Φ. Ζούρδης (72’ Μ. Ζούρδης), Μοσκιού, Ραφτόπουλος (79΄ Σινάνης), Μάτσης (89’ Παπαγεωργίου), Χριστοδούλου (67΄Στούρης), Σταυλάς
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Ταμπουράς, (77’ Διακοηλίας), Γεωργαλλής, Βονάκης, Σαπαλίδης, Καψαλάκης, Κώτσος, Μερισιώτης, Καρτάλης (38’ Κοντός), Σαράντης, Στάππας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments