Αρχική Αθλητικά νέα Ο Μπρούνο Γκάμα «έσωσε την παρτίδα» για τον Άρη

Ο Μπρούνο Γκάμα «έσωσε την παρτίδα» για τον Άρη

0
Intime.gr
Dodekanisos

Το εύστοχο πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 90ο λεπτό, ήταν αυτό που κράτησε όρθιο τον Άρη στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο ΟΦΗ είχε ανοίξει το σκορ σκορ στο 15ο λεπτό με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.  

Στα της αναμέτρησης οι δύο σύλλογοι μοιράστηκαν από ένα 45λεπτο με τον ΟΦΗ να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος όταν σκόραρε με τον Πασαλίδη και τον Άρη να μένει όρθιος στο 89′ με την ισοφάριση του Μπρούνο Γκάμα με πέναλτι. Σε ότι αφορά την βαθμολογία, ο ΟΦΗ παραμένει έκτος με 19 βαθμούς. Ενώ ο Άρης βρίσκεται μία θέση και έναν βαθμό κάτω από τον σύλλογο του Ηρακλείου. 

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (64’ Γιαννούλης), Μαρινάκης, Λάμπρου (83’ Στάικος), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (71’ Καμάου), Μεγιάδο, Καστάινιος (71’ Φαν Ντάινεν), Ντε Γκουζμάν, Μπαλογιάννης.  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Γκάνεα (46’ Λούμορ), Λέισμαν, Μπράμπετς, Τζέγκο (81’ Ματίγια), Εντιαγέ (22’ Μαντσίνι), Σάσα, Γκάμα, Ματέο (39’ Ιτούρμπε), Καμαρά (80’ Μάνος). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments