Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ” Ο Μεϊμάρης είναι ακατέργαστο διαμάντι”

” Ο Μεϊμάρης είναι ακατέργαστο διαμάντι”

2
kokkinos
Dodekanisos
Πολύ λάσπη έχει δεχθεί η Ε.Π.Σ.Δ.  όχι μόνο το τελευταίο διάστημα (μετά την αλλαγή πλεύσης στο θέμα των μικρών), αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος αφού συνέβησαν πολλά παρατράγουδα στα γήπεδα. Παρόλα αυτά οι απόψεις διίστανται …κάποιοι λένε πως η διοργανώτρια αρχή δεν έκανε σωστά το έργο της και κάποιοι άλλοι πως έκανε ότι μπορούσε… Άλλοι πάλι λένε ότι είναι η χειρότερη Ε.Π.Σ.Δ. όλων των εποχών και άλλοι ότι είναι η μοναδική που παρήγαγε έργο. Ο Σπύρος Κόκκινος θέλησε να μιλήσει , αφού δεν αντέχει άλλο να ακούει  για “λαμογιές” εις βάρος της διοργανώτριας αρχής, υποστηρίζοντας πως αυτοί που τις έκαναν παλαιότερα αυτοί οι ίδιοι συκοφαντούν.
Συγκεκριμένα δήλωσε : “Θέλω να πάρω θέση για τους κακοπροαίρετους που κάθε λίγο και λιγάκι εκτοξεύουν κατηγορίες χωρίς επιχειρήματα προς τα μέλη της Ε.Π.Σ.Δ. Θέλω να θυμίσω στους ” τέως”, στους παρωχημένους παράγοντες, στους παράγοντες της ακυβερνησίας της Ε.Π.Σ.Δ., πως όταν ήταν αυτοί στην εξουσία, η Ε.Π.Σ.Δ. ήταν στα μαύρα της τα χάλια. Ο κ. Μεϊμάρης είναι πολυτέλεια για την Ε.Π.Σ.Δ. , είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι που ανέλαβε το “χάος” και έσωσε μια Ε.Π.Σ.Δ. που στην ουσία δεν υπήρχε. Είναι κρίμα λοιπόν τα φαντάσματα του παρελθόντος να τον αμφισβητούν …Το ότι δεν απαντάει δεν είναι από αδυναμία , αλλά από ανωτερότητα. Όσο για τον κ. Ψυλλάκη, μακάρι η Ε.Π.Σ.Δ. να είχε δέκα σαν αυτόν. Τουλάχιστον αυτός έμεινε και παλεύει για ένα σωστό και δίκαιο ποδόσφαιρο, ενώ άλλοι “τέως” πήδηξαν από το καράβι με την πρώτη φουρτούνα. Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα τους που αν με προκαλέσουν θα τα βγάζω σιγά σιγά για να μάθει και ο κόσμος”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
agnostos
agnostos
12 years ago

Συμφωνώ απόλυτα για τον Ψυλλάκη αλλά πρέπει να βάλουν ακόμα λίγο μυαλό και γιατί το λέω..Τον Τόππο τον έχουν στην Ε.Π.Σ.Δ. και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι διακοπές με τα φράγκα της Ε.Π.Σ.Δ. πηγαίνοντας μάλιστα και 7ημερη εκδρομή στην Αγγλία..Όπώς έχω διαβάσει στον τύπο και έχω ακούσει τα ταμία δεν ήταν καθόλου εντάξει αφού ο πρόεδρος της εξελιχτικής υπέργαψε με επιφύλαξη αυτό δε συμαίνει κάτι;

agnostos
agnostos
12 years ago

σημαίνει κάτι;