Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ο Μαρίνος καλεσμένος των Ακαδημιών του Ιάλυσου

Ο Μαρίνος καλεσμένος των Ακαδημιών του Ιάλυσου

0
Dodekanisos

Συνεχίζονται οι υψηλοί προσκεκλημένοι στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ιάλυσου. Μετά τους Γιαννακόπουλο, Τσάρτα και Μπεκα, θα μιλήσει στα παιδιά μέσω διαδικτύου και ο Στέργος Μαρίνος. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσα οι Ακαδημίες των «ερυθροκίτρινων» αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μετά τον κ. Σ. Γιαννακόπουλο, τον κ. Β.Τσιάρτα και τον κ. Μπεκα άλλη μια επιμορφωτική συζήτηση έχει προγραμματιστεί από την Ακαδημία μας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας! Αυτή τη φορά θα έχουμε τη χαρά να συζητήσουμε με ένα δικό μας παιδί, ένα Δωδεκανήσιο, το Stergos Marinos. Ο Στέργος κατάγεται από την Κω και είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της Royal Charleroi Sporting Club στο Βέλγιο. Έχει πίσω του μια πολύ σημαντική διαδρομή ξεκινωντας από το γειτονικό μας νησί, συνεχίζοντας στον Ατρόμητος και φτάνοντας στον Παναθηναϊκό όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Η καλή του πορεία άνοιξε το δρόμο για το εξωτερικό όπου εξακολουθεί να αγωνίζεται εδώ και 9 χρόνια. Ένας ποδοσφαιριστής με πλούσια καριέρα και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο ο οποίος ξεκίνησε από μια νησιωτική ακαδημία σίγουρα έχει πολλά να μεταδώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας!
Η καριέρα του αναλυτικά:
Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official)✔️
Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Royal Charleroi Sporting Club ✔️
ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM)✔️
«Στη συζήτηση όπως πάντα είναι ευπρόσδεκτοι προπονητές ποδοσφαιριστές και γονείς από όλες τις Ακαδημίες του νησιού μας και Δωδεκανήσου.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments