«Ο Μακρόν στοχεύει να ρίξει την ΕΕ σε πόλεμο με τη Ρωσία!»

0
Dodekanisos

Τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν κατηγορεί για μια ακόμα φορά ο αντιπρόεδρος της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι. Αυτή τη φορά έκανε μια ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο X όπου χλευάζει τον Μακρόν καθώς τον εμφανίζει σε μια φωτογραφία με στρατιωτική εξάρτηση, γράφοντας τα εξής: «Στρατιωτική κλιμάκωση και Ιταλοί στρατιώτες στο μέτωπο με εντολή επικίνδυνων βομβαρδιστικών; Οχι ευχαριστώ. Ναι στη δέσμευση της Ιταλίας για ειρήνη, στην απόρριψη του πολέμου που προβλέπει το Σύνταγμα, εμπνευσμένη από τη συλλογική ηθική μας συνείδηση ​​και τη χριστιανική μας παράδοση».

Ο αντιπρόεδρος της Ιταλίας τον Γάλλο πρόεδρο, ότι θέλει να βυθίσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε πόλεμο με τη Ρωσία. Στο ίδιο μήνυμα, ο Σαλβίνι του οποίου το κόμμα, η Λέγκα, είναι μέρος του κυβερνητικού συνασπισμού που ηγείται η Τζόρτζια Μελόνι, ζητά από τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη Λέγκα για «περισσότερη Ιταλία και λιγότερη Ευρώπη».

Στην τελευταία ευθεία των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, η Λέγκα του Σαλβίνι αντιμετωπίζει δυσκολίες στις δημοσκοπήσεις.Το κόμμα συγκέντρωσε το 34% των ψήφων το 2019 και επί του παρόντος πιστώνεται μόνο με το 8% των προθέσεων ψήφου, πολύ πίσω από το κόμμα Fratelli d’Italia (FdI, νεοφασιστικό) της Giorgia Meloni.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments