Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μαρτίνης: “Καλή επιτυχία στους επόμενους…”

Μαρτίνης: “Καλή επιτυχία στους επόμενους…”

0
Dodekanisos

Την έξοδο του από την διοίκηση της Ρόδου ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μαρτίνης. Ειδικότερα:
“Τη Ρόδο, τουλάχιστον για όλους εμάς που δώσαμε το αίμα της καρδιάς μας, για να την κρατήσουμε πρωταγωνίστρια δύναμη για πολλά χρόνια, έφτασε η ώρα να την …απελευθερώσουμε (!!)κατα τις εκτιμήσεις των …πρωταγωνιστών των πέντε διαρκείας και της αναδουλειάς που τους …δέρνει εκτός νησιού.

Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά αφήνουμε τη Ρόδο με υπέρεξοπλισμένα αποδυτήρια, με δικά της γραφεία, στην Γ´ Εθνικη, με δυό ανόδους στην super league 2 , με καθαρή στα οικονομικά- εκτός από το περιβόητο ΒΑΝ των 8000 ευρώ που το μετέτρεψαν ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ σε σημείο αναφοράς: Αυτό που μπήκε όταν έληξε το πρωτάθλημα και δεν ολοκληρώσαμε τις δόσεις αποπληρωμής, για έναν παίκτη που ένας εξωφρενικός μας …φόρτωσε χωρίς ο παίκτης να αγωνισθεί στην ομάδα ούτε ένα λεπτό!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι τόσοι στην ουρά να αναλάβουν!
Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα επανεμφανιστούν οι συνήθεις ύποπτοι των 50€ για να κάνουν μεταδόσεις!
Δυστυχώς εμείς, δεν μπορέσαμε να τα βρούμε με ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΕΣ, με λαμόγια και αγοραπωλησίες: Αυτοί ας βρουνε τώρα τον δρόμο τους.

Να βρει η Ροδος κι άλλους να προσφέρουν. Χωρίς ανταπόκριση από τους μεγάλους βαθυστόχαστος αναλυτές του Facebook που όταν είναι να βοηθήσουν, βρίσκουν τους τρόπους να ψάχνουν για ηρωισμούς.
Η Ροδος πλήρωσε αυτούς όλους τους τσάμπα μάγκες! Να είναι καλά για να δούμε τώρα την ομάδα σε άλλες κατηγορίες. Να τους δούμε τώρα!

Ούτε πρόκειται ούτε έχω διάθεση πια να ανεχτώ αυτούς τους πέντε: Να είναι καλά, να προσέχουν καλά και εδώ θα είμαστε!
Μόνο που τώρα Είμαστε εμείς για να μιλάμε για απελευθέρωση: Από την αναμενόμενη πορεία!
Καλή επιτυχία στους επόμενους…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments