Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Κούρος λύτρωσε τον Ηρακλή

O Κούρος λύτρωσε τον Ηρακλή

0
Dodekanisos

Άλλη μια ήττα που δεν του δίνει το δικαίωμα να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία, γνώρισε ο Διαγόρας Βατίου. Αυτή τη φορά έχασε από τον Ηρακλή στα Μαριτσά με 1 – 0. Το παιχνίδι δεν ήταν σίγουρα σε αυτά που μπορούν να υπολογίζουν οι Βατενοί για να παραμείνουν στην κατηγορία, ωστόσο με βάση την εικόνα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα μπορούσαν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Και αυτό διότι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα και δεν είχαν καλό ρυθμό. Πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο μάλιστα, δυσκολεύτηκαν ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα, οι «κυανέρυθροι» να κρατούν πίσω και να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να «τσιμπήσουν» έστω έναν βαθμό που ασφαλώς θα ήταν πολύτιμος.

Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φθάσουν στους τρεις βαθμούς χάρις σε ένα πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε ο Κούρος στο 72’. Ήταν μια σέντρα του Σκόρπου και ο βραχύσωμος παίκτης του Ηρακλή με μια πολύ όμορφη κίνηση κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα «γράφωντας» το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σαρρής, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος, Ανδρεόπουλος (54’ Καλαιτζίδης), Λερογιάννης (71’ Αναγνώστου), Κούρος, Βασιλώττος), Σπάρταλης (92’ Λενιού), Γεωργαλλής
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Δαρζέντας, Καραγιάννης (87’ Κωστάκης), Β. Ζερβός, Έλληνας, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης (78’ Παπουρδάνος), Κατσαρής, Πουλάϊ, Καλημέρης (85’ Ε. Ζερβός), Ζωάννου, Πλαγγέντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments