Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν σοβαρεύτηκε «καθάρισε»!

Όταν σοβαρεύτηκε «καθάρισε»!

0
Dodekanisos

Φλέρταρε για αρκετά μεγάλο διάστημα με τη γκέλα η Ρόδος αλλά τελικά κατάφερε να περάσει αλώβητη από το νησί του Ιπποκράτη. Οι «πράσινοι» που εμφανίστηκαν χαλαροί στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στις αρχές της επανάληψης με αποτέλεσμα να χάνουν με 2 – 1 (αν και προηγήθηκαν στο σκορ), θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό μετά το 65’ και τελικά μπόρεσαν να φθάσουν στη νίκη με 4 – 2 και να προσθέσουν έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους στον δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ ο Κρητικός αλλά στο 43’ ο Αρκούδας ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 53’ μάλιστα ο έμπειρος Οχτάρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2 – 1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για να αναλάβει δράση μετά ο Μπίσα. Στο 67΄έκανε το 2 – 2 και στο 75’ έκανε και το 2 – 3. Το τελικό 2 – 4 διαμόρφωσε ο Σουλάϊ στο 80’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Δημόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος (38’ λ.τ Τσιφτσίδης), Χιούσι, Κεφαλιανός Μ., Κοτσάκι, Τογρού (77’ Παπανικολάου), Χατζηφούντας, Αρκούδας, Οχτάρας, Κουρζής (89’ Κούτσικας), Κεφαλιανός Γ.
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καμπούρης (53’ Κιοσέογλου), Σουλάι, Κρητικός, Δημητριάδης (51’ Τριχάκης), Ρίκκα (65’ Αλιμερκάι), Αμανατίδης, Κόστα, Τσουλάκος, Μπίσσα (89΄Λαζάρου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments