Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα O Κούμαν στη Ρόδο (pics)

O Κούμαν στη Ρόδο (pics)

0
Dodekanisos

Φωτορεπορτάζ: nnanev.com

Τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφθηκε σήμερα ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής Έρβιν Κούμαν. Ο κ. Κούμαν έρχεται ανελληπώς στο νησί μας τα τελευταία χρόνια για να κάνει τις διακοπές του. Ο ίδιος δηλώνει λάτρεις της Ρόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Ρόδου χαριτολογώντας του πρότεινε να τον κάνει επίτιμο Δημότη Ρόδου και να μπορεί να ψηφίζει και στις Δημοτικές εκλογές. Δείτε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Κούμαν.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο κος Χατζηδιάκος υποδέχθηκε  στο γραφείο την Τετάρτη 28  Ιουνίου 2017  τον βοηθό προπονητή της Έβερτον και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ολλανδίας κο Έρβιν Κούμαν, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση  γύρω από τα θέματα του αθλητισμού και το ποδόσφαιρο, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κου Τέρη Χατζηϊωάννου και του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου Στέφανου Κυριαζή.

Ο δήμαρχος, ενημέρωσε για τις προθέσεις του δήμου, για  την  καθιέρωση διεθνούς κλαπ ποδοσφαίρου για νεαρές ηλικίες και ακολούθως αναφέρθηκε στις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της Ρόδου, που ενθαρρύνουν τη φιλοξενία μεγάλων ποδοσφαιρικών κλαπ της Ευρώπης, για την έναρξη και ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους. Επιπρόσθετα ζήτησε τη συνεργασία  του κου Κούμαν στην οργάνωση  μεγάλων αθλητικών γεγονότων με επίκεντρο το ποδόσφαιρο  και αναφέρθηκε στις αθλητικές δομές του δήμου , που επιτρέπουν την φιλοξενία πολλαπλών δράσεων.

Ο κος Κούμαν επισκέπτεται τη Ρόδο  για 35ή φορά  καθώς τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα του και    εξέφρασε την πεποίθηση του να ενισχύσει τις προσπάθειες του δήμου Ρόδου   στην ανάπτυξη του αθλήματος και την προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments