Αρχική Videos “O κόσμος βαρέθηκε, δεν μπορεί να πληρώνει για πάντα το Κίεβο”

“O κόσμος βαρέθηκε, δεν μπορεί να πληρώνει για πάντα το Κίεβο”

0

«O λαός της Γερμανίας έχει βαρεθεί με αυτή την κατάσταση και δεν θέλει να πληρώνει για πάντα το Κίεβο», είπε μεταξύ άλλων στην Bundestag ο Βουλευτής του δεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία Markus Frohnmaier! Στην ομιλία του, ο Φρονμάιερ ρώτησε τι ακριβώς επιδιώκει να οικοδομήσει η γερμανική ηγεσία στην Ουκρανία, ενώ το Βερολίνο φαίνεται ικανοποιημένο να συνεχίζει να παρέχει βοήθεια στο Κίεβο. 

Καθώς η ουκρανική σύγκρουση συνεχίζεται, είναι φανερό ότι δεν είναι όλοι οι νομοθέτες ενθουσιασμένοι από τις προοπτικές συνεχούς χρηματοδότησης. Ο Frohnmaier άσκησε έντονη κριτικήτόσο στην υπουργό Εξωτερικών Annalena Baerbock όσο και στον υπουργό Οικονομικών Ρόμπερτ Χάμπεκ για την προφανή προθυμία τους να στηρίξουν την Ουκρανία. «Δεν δίνουν δεκάρα για τη Γερμανία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε το Σάββατο ότι η αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας ολοκληρώθηκε κυρίως καθώς το Κίεβο χρησιμοποιεί πολύ λιγότερο τα δικά του όπλα και αναπτύσσει περισσότερα όπλα που προμήθευε η Δύση.

“Η Ουκρανία ήταν πολύ στρατιωτικοποιημένη στην αρχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Και, όπως είπε χθες [ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ] Πούτιν, ένα από τα καθήκοντα ήταν η αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας. Στην πραγματικότητα, αυτό το έργο έχει κυρίως ολοκληρωθεί επειδή η Ουκρανία χρησιμοποιεί πολλά λιγότερο από τα δικά της όπλα, ενώ αναπτύσσει περισσότερα οπλικά συστήματα που παρέχονται από τη Δύση», δήλωσε ο Πεσκόφ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments