Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο κορωνοϊός θα αλλάξει τη φιλοσοφία των ομάδων!»

«Ο κορωνοϊός θα αλλάξει τη φιλοσοφία των ομάδων!»

0
Dodekanisos

“To μοντέλο του Διγενή Κοσκινού και του Απόλλωνα Καλυθιών θα το ακολουθήσουν από του χρόνου και άλλες ομάδες”, δηλώνει στο news12 ο Σάββας Μπαούρης

Νέα δεδομένα στο τοπικό ποδόσφαιρο αναμένεται να φέρει ο κορωνοϊός τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Μαριτσών Σάββα Μπαούρη! Ο ίδιος μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Νομίζω ότι από την καινούργια χρονιά θα δούμε άλλη φιλοσοφία στις ομάδες. Θα κοιτάξουν να αφομοιώσουν περισσότερους νεαρούς παίκτες και να τους εντάξουν στο δυναμικό μαζί με κάποιους πιο έμπειρους. Αυτός εξάλλου είναι και ο ερασιτεχνισμός. Το πλάνο του Διγενή και του Απόλλωνα Καλυθιών πιστεύω ότι θα το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Όταν μπορείς να κάνεις ένα ωραίο σύνολο που να αποτελείται από νεαρούς και κάποιους έμπειρους πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας».

Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, ο αμυντικός του Ηρακλή είπε:
«Είμαι της γνώμης να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πάντα βέβαια με ασφάλεια και να τηρήσουμε όλους τους κανόνες. Τόσο μεγάλη αποχή ειδικά σε εμάς που είμαστε ερασιτέχνες δεν θα κάνει καλό απ’ όλες τις απόψεις. Θεωρώ ότι αν οι αγώνες ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι και το Φεβρουάριο, θα είναι εφικτό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Όλοι βέβαια θα πρέπει να …βάλουμε πλάτες και να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας για να τα καταφέρουμε. Θα είναι και πάλι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών αλλά θα είναι σημαντικό να τελειώσει στο γήπεδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments