Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Κλεάνθης τίμησε τον Κρομμύδα

Ο Κλεάνθης τίμησε τον Κρομμύδα

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Κλεάνθης και ΔΙ.ΑΣ Κω σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Ασφαλώς και το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα μιας και οι δυο ομάδες δεν είχαν στόχους και έτσι το ενδιαφέρον εστιάζεται στην τιμητική διάκριση που έλαβε ο ποδοσφαιριστής Νίκος Κρομμύδας. Όταν αντικαταστάθηκε στο 67΄χειροκροτήθηκε απ’ όλο το γήπεδο ενώ νωρίτερα τιμήθηκε από τη διοίκηση του Κλεάνθη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Ο Κρομμύδας έχει πάρει την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το σκορ άνοιξε ο Καβουκλής στο 13′ (1 – 0) αλλά ο Φονσέκα στο 35′ έκανε το 1 – 1 για τον ΔΙΑ. Ο Ευγενικός πριν το φινάλε του ημιχρόνου έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στην ομάδασ του (2 – 1) και τελικά στο 60′ ο Μαριάς διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Στεφανάκης, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
KΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Ευγενικός, Χαριτάκης, Ατσίδης, Γιαννίκος, Χατζηκυριάκος, Μπαούρης, Κρομμύδας (67’ Αρίφι), Μπερετούλης, Καβουκλής (74’ Κόκας), Χατζησάββας
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν, Πης, Βλαντιμίροφ, Φονσέκα, Μπεκιρλάρι, Γκεστένια (74’ Χατζηφούντας), Χατζηβασίλης (46’ Μαργαρίτης), Κάρλος (74′ Τσιμπιζίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments