Αρχική Videos O Κασιδιάρης επιλέγει νέο πρόεδρο ενόψει των εκλογών

O Κασιδιάρης επιλέγει νέο πρόεδρο ενόψει των εκλογών

0

Νέο πρόεδρο για το κόμμα του «Έλληνες» επιλέγει ο Ηλίας Κασιδιάρης ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου! Πρόκειται για τον πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Όπως φαίνεται θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει και τη δικαστική μάχη που θα δοθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο αναφορικά με την ανακήρυξη των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις Βουλευτικές εκλογές.

Σε συνομιλία του με το dikastiko.gr o πρώην ανωτερος εισαγγελικός λειτουργός, που ειχε υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης (π.χ προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών) επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοικούσα επιτροπή του αποκαλούμενου “κόμματος Κασιδιάρη” ώστε να γίνουν αλλαγές στο καταστατικό του. Αυτές αφορούν, όπως αναφέρει, την κατάργηση της διοικούσας επιτροπής και την ανάδειξη του ιδίου με εκλογική διαδικασία σε πανελλήνιο συνέδριο περίπου 70 ατόμων, σε πρόεδρο του κόμματος ή αλλιώς “στον έχοντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο”.

Στην ερώτηση πως θα παρακαμφθεί ο όρος περί πραγματικής ή «εικονικής ηγεσίας προκειμένου να παρακαμφθούν οι προβλέψεις τελευταίου νόμου που ουσιαστικά επιχειρεί να μπλοκάρει την κάθοδο του κόμματος, ο πρώην ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός είπε «έ όχι και αχυράνθρωπος ο Κανελλόπουλος. Όποιος με ξέρει δεν μπορεί ποτέ να το πει. Εξαρτάται για ποια προσωπικότητα μιλάς. Η διαδρομή μου μιλάει από μόνη της».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments