Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Jan Børge Poulsen στη Ρόδο

Ο Jan Børge Poulsen στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Από τον κ. Μάριο Πλούμπη πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Jan Børge Poulsen, κάτοχος του UEFA Pro-Licence και εισηγητής-εκπαιδευτής προπονητών της FIFA, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην BK Frem Copenhagen. Υπήρξε προπονητής της Εθνικής Δανίας U-19 (1990-1992),βοηθός προπονητή της Εθνικής Δανίας (1990-1992,Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1992),προπονητής της Εθνικής Δανίας U-21 (1992-1999),τεχνικός διευθυντής Εθνικής ομάδας Ανδρών της Σιγκαπούρης (1999-2001) και προπονητής της (2001-2003),προπονητής της Ιορδανίας U-20, με παρουσία στο FIFA World Cup U-20 στον Καναδά (2007) κ.α.

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη Διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος και το τεχνικό επιτελείο καθώς και παρακολούθηση των προπονήσεων την Ανδρικής ομάδας και των Ακαδημιών της Ρόδου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Διακοσταματίου Σάββα για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια του,τη Διοίκηση της ομάδας της Ρόδου καθώς και το φίλο και συνεργάτη μας Τσιλιγκίρη Μιχαήλ(προπονητή τερματοφυλάκων),ο οποίος θα μεταβεί στη Δανία, το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου για την παρακολούθηση των προπονήσεων τερματοφυλάκων της Ανδρικής Ομάδας της ΦΚ Κοπεγχάγης και Μπολντκλούμπεν Φρεμ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου, Μαλισιώβα Δημήτρη για την συνέντευξη μας,στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 ¨Πρώτη Σελίδα¨.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Jan Børge Poulsen, για την αποδοχή της πρόσκλησης μου και την παρουσία του στην Κω και στη Ρόδο, καθώς και για το έντονο ενδιαφέρον και τη βοήθεια του, όσον αφορά νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της F.T.M.A. (Πλούμπης Μάριος-Milosavljevic Goran)”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments