Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής θα τιμήσει τον Λορέντζο!

Ο Ηρακλής θα τιμήσει τον Λορέντζο!

0
iraklis logo
Dodekanisos

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι μπροστά στο κοινό του θα δώσει ο Ηρακλής Μαριτσών το προσεχές Σάββατο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρόδο. Κατ΄την διάρκεια μάλιστα, ο σύλλογος θα τιμήσει τον Θεοφάνη Λορέντζο ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει φέτος τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ενώ θα βραβεύσει την ομάδα της Ρόδου για την κατάκτηση του τίτλου. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ηρακλής αναφέρει:

“Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την ευκαιρία που θα αγωνισθει για τελευταια φορα στην έδρα του για το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ κατηγορίας ΔΩΔ/ΣΟΥ την Ρόδο, καλέι τον αθλητικό κόσμο να παρακολουθήσει έναν αγώνα χωρίς αγχος .
Εναν αγώνα που θα τιμήθει ο ποδοσφαιρίστης και επι χρόνια αρχηγός του ΗΡΑΚΛΗ , ΛΟΡΕΤΖΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ο οποίος θα φορέσει την φανέλα της αγαπημενης του ομάδας για τελευταια φορά σε επίσημο αγώνα πριν σταμαάτησει την ενεργό δράση , μετά απο την 25ετή συνεχόμενη του παραουσία στον αθλητικό σύλλογο του χωριού του.
Στην συνέχεια ο ΑΚΣ ΗΡΑΚΛΗΣ θα βραβεύσει την ομάδα του ΑΣ ΡΟΔΟΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την χρονιά 2015-2016 και να της μεταφέρει τις ευχές του να πραγματοποιησει τους στόχους για την ανόδο της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
(Πριν την ενάρξη του αγώνα θα αγωνισθούν σε ενα φιλικό αγώνα οι ομάδες των ακαδημίων του ΗΡΑΚΛΗ <κατηγορίας προαπαιδικό και τζούνιορ> με τις αντίστοιχες ομάδες του Α.Σ. Ρόδος)”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments