Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής έβαλε «φωτιά» στην κορυφή!

Ο Ηρακλής έβαλε «φωτιά» στην κορυφή!

0
9
Dodekanisos

«Φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας έβαλε ο Ηρακλής Λάρδου μετά την μεγάλη εντός έδρας νίκη που πέτυχε σε βάρος του Ευκλή Σορωνής. Η ομάδα της νότιας Ρόδου μετά από αυτή της την επιτυχία πλησίασε στους δυο βαθμούς από την κορυφή ενώ στο «κόλπο» μπήκε και η ΑΕ Κατταβιάς η οποία απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη θέση. Γενικώς, στο «κλείσιμο» του 2014, παρατηρείται συνωστισμός στην κορυφή και η «μάχη» για την κατάκτηση της προνομιούχου πρώτης θέσης, μόλις έχει ανάψει. Ο πρωτοπόρος Ευκλής δεν ήταν καλός στην αναμέτρηση της Λάρδου, ωστόσο ακόμα και έτσι είχε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να δώσει άλλη τροπή στον αγώνα. Δεν τα κατάφερε όμως και απέναντι σε έναν σοβαρό και πειθαρχημένο Ηρακλή δεν μπόρεσε να περιμένει κάτι καλύτερο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1 – 0) με αυτογκόλ του Κούρλιου στο 15’ και τελείωσαν τον αγώνα με ένα δεύτερο τέρμα (2 – 0) που σημείωσε ο Νικόλι στο 62’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας ο οποίος στο 89’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκαρή επειδή «έπαιξε» τη μπάλα με το χέρι.
Η σύνθεση του Ευκλή:
Μαριετής, Λαππάκης, Λαός (75’ Τομάζος), Γκαρής, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης (85’ Χατζηδημητρίου), Κούρλιος, Μπερετούλης, Σχοινάκης (60’ Παυλίδης), Μήτρου, Γεωργαντάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments