Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ιάλυσος ευχαριστεί τους Καμπόυράκη και Κολιάδη

Ο Ιάλυσος ευχαριστεί τους Καμπόυράκη και Κολιάδη

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τόσο τον Δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη όσο και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξη Κολιάδη για τη στήριξη τους στις Ακαδημίες, εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου. Αναλυτικά:

“Το τέλος κάθε μέρας θέλουμε να μας βρίσκει έστω και μισό βήμα πιο μπροστά, από εκεί που είμασταν την προηγούμενη! Αυτό το μότο συνοδεύει την καθημερινότητα όλων όσων εργαζόμαστε στην Ακαδημία μας, είτε πρόκειται για τις συνθήκες και τον τρόπο δουλειάς μας, είτε για την βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας των ανθρώπων που βρίσκονται στους αθλητικούς μας χώρους!

Σ’ αυτή την προσπάθεια έχουμε για μια ακόμα φορά συμπαραστάτη το Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά απινιδωτή στο σύλλογό και την Ακαδημία μας! Στο εξής το Οικονομίδειο γήπεδο και το προπονητικό μας, θα αποτελούν ακόμα ασφαλέστερους χώρους άθλησης! Στο προσεχές διάστημα φυσικά θα ακολουθήσει και η εκπαίδευση του προσωπικού μας (προπονητών, γραμματείας) αλλά και οποιουδήποτε γονέα ενδιαφέρεται, στη χρήση του!
❗Οι εγγραφές στην Ακαδημία μας συνεχίζονται καθημερινά!
👌Η θετική διάθεση γεμίζει χαμόγελα παιδιά και γονείς και η αισιοδοξία για μια πλούσια σε δραστηριότητες και δημιουργικότητα χρονιά, είναι διάχυτη στην Ιαλυσό!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments