Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ο Φοίβος θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος»

«Ο Φοίβος θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος»

0
Dodekanisos

Έγγραφη τοποθέτηση με αφορμή το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου έκανε ο πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής Γιώργος Σμαραγδιός. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με αφορμή το φινάλε της φετινής σεζόν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον προπονητή Μιχάλη Πολιά για την πορεία της επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Τον γυμναστή Παναγιώτη Τσιάμη για την άψογη προετοιμασία που έκανε και ιδιαίτερα τον Λάζαρο Καλημέρη που δέχτηκε να οδηγήσει την ομάδα στο δύσκολο κομμάτι των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών.

Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, τον σύνδεσμο διαιτητών και τα Μ.Μ.Ε για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ ότι καλύτερο σε όλους μας τους χορηγούς, που βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου να ολοκληρωθεί αρμονικά αυτή η χρονιά και επίσης τα μέλη της διοίκησης μου για την επίπονη και δύσκολη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι ποδοσφαιριστές μας για την επιτυχημένη πορεία που μας οδήγησε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αλλά και ο κόσμος του Φοίβου που μας στήριξε μέχρι το τέλος και δίχως αυτόν δεν θα είχαμε καταφέρει το οτιδήποτε.  Να είστε σίγουροι πως ο Φοίβος θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος με την νέα σεζόν και θα σταθεί στο ύψος που αρμόζει στην ιστορία του

Ο Πρόεδρος Γιώργος Σμαραγδιός»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments