Ο Ευαγόρας στα 90ς

8
evagoras_90
Στην φωτογραφία είναι ο Ευαγόρας στο γήπεδο Κοσκινού στα μέσα της δεκαετίας του 1990 (έπαιζε στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου). Θυμάστε τους παίκτες που εικονίζονται; Εμείς κάναμε μια προσπάθεια. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Όρθιοι από αριστερά οι Καλούδης, Νικολέττος, Τσαγγάρης, ο δίπλα μας διαφεύγει, Χατζημιχαήλ και –εκτός σοβαρού λάθους- ο Μαντζάνος. Καθήμενοι από αριστερά οι Πιλάτος, Σφακιός, Μαυρομούστακος, Λατίφης και …μάλλον ο Γερούτσης. Περιμένουμε τα σχόλια σας αλλά και τα …φώτα σας για τους παίκτες που μας διαφεύγουν.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να βαζετε και το ονομα αυτού που σας στελνει φωτογραφίες.
    Είναι το ελαχιστo που μπορειτε να κανετε…

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ news12
    Αγαπητέ φίλε καλησπέρα. Πάντα βάζουμε το όνομα αυτού που μας στέλνει φωτογραφίες, όπως στο προηγούμενο θέμα της στήλης (Χρήστος Δημητρόπουλος) Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως είναι από το δικό μας αρχείο, συνεπώς δεν υπήρχε τέτοιο λόγος. Αν δεν ξέρεις κάτι είναι προτιμότερο να μην παίρνεις θέση.