Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στις Καλυθιές

Ισοπαλία στις Καλυθιές

0
3
Dodekanisos
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα (Σαββάτο) στο βοηθητικό γήπεδο των Καλυθιών, ο τοπικός Απόλλωνας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 κόντρα στον Ευαγόρα. Οι δυο προπονητές έβγαλαν για μια ακόμα φορά χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους. Το παιχνίδι ήταν στο μεγαλύτερο του διάστημα μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Αρχοντούλη αλλά τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το τέλος με τον Γκινή (είχε προηγηθεί σουτ του Π.Α. Αγγελόπουλου στο κάθετο δοκάρι).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης (Κακάνης, Κασιώτης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης. Χατζηγεωργίου, Συμεωνίδης, Σταυρή, Αλαχούζος, Φυλακούρης, Κατσιδώνης, Α. Ορφανός, Μουτσοντέμι, Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος (Έπαιξαν και οι Κίτσος, Κεπέρης, Βιτσέτζος, Ι. Ορφανός, Γ. Ορφανός, Χατζηκώστας, Δεληγιάννης, Γεννημαχλέλης, Πολυχρόνης, Μπρισνόβαλης και Παπαγεωργίου
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Δατσέρης, Κώσντας, Παπαχριστοδούλου, Μ. Ζωάννου, Παναγιώτου, Αλαφάκης, Τσομάνι, Αγγελόπουλος Σ. Π. Αγγελόπουλος Α. Π., Λάμπης, Φράγκος (Έπαιξαν και οι Μαννάκης, Κατσιμπράκης, Ψύλλου, Τζέκα, Τσάκε, Τζαβάρας και Νίκανδρος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments