Ο Εθνικός απαντάει στον ΑΣ Χάλκης

0

Απάντηση στον ΑΣ Χάλκης με αφορμή τα όσα αναφέρει σχετικά με το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι δίνει μέσω ανακοίνωσης του ο Εθνικός Αρχίπολης. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αναφορικά με το προχθεσινό παιχνίδι, έχοντας προηγουμένως διαβάσει και την ανακοίνωση του ΑΣ Χάλκης, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής: ο πρόεδρος μας εξέφρασε μια προσωπική άποψη, χωρίς όμως να είναι απόλυτα σίγουρος για αυτή, καθόσον δεν είχε καλή οπτική επαφή, όντως ευρισκόμενος περίπου στο ύψος του κέντρου του γηπέδου και η φάση εξελισσόταν στο ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Α.Σ. Χάλκης θεώρησε καλό να την επικαλεστεί, αλλά, όχι όπως ακριβώς ειπώθηκε. Η άποψη του «Πολεμικού» Συμβουλίου μας, είναι πως πρόκειται για μια φάση αμφισβητούμενη από τις πάμπολλες που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα. Από τη μεριά μας, τι θα έπρεπε να έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, για την άδικη αποβολή του ποδοσφαιριστή μας Λευτέρη Σκύλλα (που όλοι είδαν και αποδέχθηκαν) για την αμέσως επόμενη του ποδοσφαιριστή μας Σπύρου Τσακμακιδη, οι οποίες θα μας στερήσουν τις υπηρεσίες του μεν πρώτου για τέσσερις αγωνιστικές και του δεύτερου για μια καθώς για τις υπόλοιπες επίμαχες φάσεις του αγώνα με τον Ηρακλή.

Επίσης τι να πούμε για τον διαιτητή που δεν τιμώρησε το ποδοσφαιριστή του Νηρέα, για το μαρκάρισμα στον ποδοσφαιριστή μας Φλεβάρη Δημήτρη, που τον αφήνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίοδο 4 μηνών. Ήδη σε τρεις αγώνες μετράμε 3 κόκκινες και αρκετές κίτρινες κάρτες.

Όσον αφορά για τις απευθείας 2 κόκκινες κάρτες, για τις όποιες διαμαρτύρεται το αντίπαλο σωματείο θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια φάση και για την οποία τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ορθώς, ο ποδοσφαιριστής μας. Εξάλλου η έκθεση του παρατηρητή τα λέει όλα. Μήπως όμως θα έπρεπε να τιμωρηθεί και το αντίπαλο σωματείο, που αμυνόταν, όχι πάντα με «κολεγιακό τρόπο» και ιδιαιτέρως ο αντίπαλος στόπερ; Συγχαρητήρια στον ΑΣ Χάλκης για την αγωνιστική του παρουσία, στο προχθεσινό παιχνίδι και ευχόμαστε περαστικά στον άτυχο ποδοσφαιριστή του και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».