Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Ελ Αραμπί «πλήγωσε» τον Διαγόρα!

Ο Ελ Αραμπί «πλήγωσε» τον Διαγόρα!

0
Dodekanisos

Για την 7η αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ 2 ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχτηκε και επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου στον γήπεδο του Ρέντη. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ομάρ Ρίτσαρντς να ξεχωρίσαν από την ενδεκάδα τον Ερυθρόλευκων. Ο Μαροκινός ήταν αυτός που πλήγωσε τον Διαγόρα δίνοντας μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, που την ξεκολλάει (έστω και προσωρινά) από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Στο 50′ οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ! Ο Λιάτσος με ατομική ενέργεια, έδωσε στον Μαρίνο και εκείνος με τη σειρά του δίνει στο Ελ Αραμπί που με πλασέ ανοίγει το σκορ.

Στο 70′ λεπτό ο Ολυμπιακός είχε 2η ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο Σηφάκης και το δοκάρι είπαν όχι! Ο Λιάτσος μετά από πάσα του Αργυρίου έπιασε το σουτ στην κίνηση με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα να αποκρούσει και στην επαναφορά ο Μπα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 90′ (+2) Ο Φαντιγκά έκανε το γύρισμα από τα αριστερά στον Βλαχομήτρο αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε μια άλλη μια φορά ο Σηφάκης.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα (73′ Φαντιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς (46′ Καρακούτη), Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγούρος), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή (46′ Κωστούλα), Αργυρίου, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος)

Διαγόρας: Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Δημητρίου, Σταματούλλας, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (52′ Μούντες), Αντεσίνα (74′ Rayan), Λεσάι, Μανιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments