Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 O Διαγόρας “φώναξε” και πάλι “παρών!”

O Διαγόρας “φώναξε” και πάλι “παρών!”

0
Dodekanisos

Την κατάλληλη χρονική στιγμή πέτυχε ο Διαγόρας την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Όχι μόνο επειδή την είχε ανάγκη μετά από τρεις αγωνιστικές αλλά και λόγω του ότι η αγωνιστική τον …βόλεψε αφάνταστα μιας και σχεδόν όλοι που βρίσκονταν πιο πάνω από αυτόν στη βαθμολογία δεν μπόρεσαν να κερδίσουν (με μοναδική εξαίρεση τον Εργοτέλη). Με αυτό το “τρίποντο”, ο Διαγόρας φώναξε και πάλι “παρών”, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς και έδειξε ότι είναι ικανός να κάνει αισθητή την παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν πολύ …διαβασμένη για το παιχνίδι με την Ξάνθη και είχε μια μεγάλη αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κυρίως όμως έδειξε απόλυτα ψυχραιμία και είχε καθαρό μυαλό μετά το 1 – 0 όπου η Ξάνθη προσπάθησε να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να διεκδικήσει την ισοφάριση. Ειδικά με την είσοδο του Τάτου, οι Ξανθιώτες προσπάθησαν να αποκτήσουν άλλη πνοή και ενέργεια από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, όμως οι “κυανέρυθροι” έκαναν αυτό που έπρεπε για να …παγώσουν το παιχνίδι και να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να κάνουν κάποια κλασική ευκαιρία.

Η νίκη επί της Ξάνθης είναι ασφαλώς υπερπολύτιμη και θα δώσει άλλη πνοή στον Διαγόρα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2 που εξακολουθεί να είναι φέτος συναρπαστικό…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments