Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Ο ΝΟΡ δεν πρόκειται να σταματήσει»!

«Ο ΝΟΡ δεν πρόκειται να σταματήσει»!

0
nor pisina
Dodekanisos

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος της Ρόδου

 Ανακοίνωση με αφορμή την απόφαση για ανάκληση των δραστηριοτήτων του εξέδωσε η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου της Ρόδου. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ευχαριστούμε όλους όσους αγαπάνε τον όμιλο και ενδιαφέρθηκαν για την είδηση περί ανάκλησης αθλητικής αναγνώρισης του Ν.Ο.Ρ. η οποία είναι προσωρινή. Τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Ν.Ο.Ρ. δεν πρόκειται να σταματήσει την δραστηριότητα του.

Θα είμαστε κοντά στην νεολαία, θα καταβάλλουμε καθημερινά με εθελοντική εργασία και πιστή εφαρμογή των αρχών μας, κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου, να διατηρήσουμε ζωντανό οργανισμό, τον ιστορικό μας όμιλο, που για δεκαετίες προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας και παρέχει στους συνδημότες μας, τη νεολαία και τα μικρά παιδιά, με ιδιαίτερη μάλιστα ευαισθησία στις ευπαθείς, αλλά και σε ειδικές κατηγορίες της κοινωνίας ομάδες, τη δυνατότητα να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, να απασχοληθούν δημιουργικά, αλλά ακόμη και να αντιμετωπίσουν προβλήματα της υγείας τους.

Θα επενδύσουμε στον αθλητισμό, που είναι το μέλλον της πόλης μας. Με ηρεμία και υπευθυνότητα θα ξεπεράσουμε ΚΑΙ αυτή τη δυσκολία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments