Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο ΑΣ Χάλκης φρέναρε τον Ακουσίλαο

Ο ΑΣ Χάλκης φρέναρε τον Ακουσίλαο

0
Dodekanisos

Την δεύτερη της φετινή εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα του ΑΣ Χάλκης η οποία κέρδισε μέσα στις Φάνες τον εκ των πρωτοπόρων Ακουσίλαο με 1 – 0! Όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, η νίκη για την ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη ήταν πολύ δύσκολη μιας και οι γηπεδούχοι -ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο- πίεσαν πάρα πολύ και προσπάθησαν να φθάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο με τους γηπεδούχους πάντως να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους και τον καλό τους ρυθμό χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Μετά από ένα λάθος μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34′ καθώς ο Καραγιάννης εκτέλεσε εύστοχα. Το …μομέντουμ ήταν πλέον για τους φιλοξενούμενους και δεν είναι τυχαίο το ότι λίγο αργότερο παραλίγο να πετύχουν και το 0 – 2 όταν ο Καραμπάσης έκανε μια κεφαλιά από πολύ καλό σημείο αλλά ο τερματοφύλακας του Ακουσιλάου κατάφερε να σώσει με τα ακροδάκτυλα και να κρατήσει έτσι το σκορ στα επίπεδα του 0 – 1.

Στην επανάληψη, ο ΑΣ Χάλκης έδειχνε να πατάει ως ένα σημείο καλύτερο μέχρι τη στιγμή όμως που οι γηπεδούχοι ανέλαβαν δράση και ενέτιναν τις προσπάθειες τους για να ισοφαρίσουν. Ειδικά προς το φινάλε, έγιναν πολύ πιεστικοί σε μια απέλπιδα προσπάθεια για να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Αξιώτης, Θεοδοσίου, Γιορδαμνής (75′ Ευθυμίου), Κρητικός, Κώστας, Ράκας (63′ Π. Κεβάνι), Κοκκάρης, Σέντης (75′ Ζότα), Παπακωνσταντίνου, Παπαγρηγορίου, Σάββας (52′ Τσαλίκης)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Δράμης, Τσιώνης, Καλλιώρας (60′ Φωτιάδης), Τσοπανάκης, Φέρο, Καβουκλής, Κουλούμπρης, Καραγιάννης (74′ Χειμωνέττος), Κατοτικίδης (84′ Κυπραίος), Καραμπάσης (65′ Παπανικολάου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments