Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Άρης φρέναρε τον Κλεάνθη

Ο Άρης φρέναρε τον Κλεάνθη

0
aris_arxaggelou
Dodekanisos

Ο Άρης Αρχαγγέλου είναι η ομάδα η οποία σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του Κλεάνθη και μάλιστα μέσα στο Παραδείσι. Οι παίκτες του Στέργου Παρδαλού λοιπόν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 και πρόσθεσαν έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό τους. Ο Άρης στάθηκε σε γενικές γραμμές πολύ καλά μέσα στο Παραδείσι και πήρε παλικαρίσια τον βαθμό. Στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ο οποίος όμως ισορρόπησε στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έφθασαν γρήγορα στην ισοφάριση και αυτό όπως φάνηκε αποσυντόνισε τους παίκτες του Ανδρέα Σταύρου. Για τον λόγο αυτό μέχρι και το 75’ περίπου ήταν φανερό πως είχαν χάσει τα πατήματα τους. Στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά αφυπνίστηκαν όμως και προσπάθησαν να φανούν περισσότερο απειλητικοί για την αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Τα γκολ
Στο 6’ από σέντρα του Νικολού, η μπάλα «βρήκε» στο χέρι του Πέρου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργαλής αλλά ο Χρυσανθής απόκρουσε, η μπάλα έφθασε όμως και πάλι στον ίδιο που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα ( 1 – 0).
Στο 50’ ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Μαρκόπουλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σαπαλίδης (1 – 1)
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Καλκαβούρας και Στεφανάκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Ν. Κρομμύδας, Σιέχ, Γεωργίου, Παπαδημήτρης, Νικολός (58’ Ατσίδης), Ισκάς, Π. Σπάρταλης, Κούρος (68’ Μεμοντσέλα), Γεωργαλλής, Μ. Σπάρταλης
ΑΡΗΣ: Χρυσανθής, Τσελεπίδης (88’ Γιαννιού), Πευκιανάκης, Κοτσίκος, Σαπαλίδης, Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος, Πέρος, Μαρκόπουλος (82’ Δημητριάδης), Λαμπριανός, Στάππας (95’ Μπαρμπαντώνης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments