Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Αρχάγγελος αγκαλιάζει τον Σύνδεσμο Αγάπης

Ο Αρχάγγελος αγκαλιάζει τον Σύνδεσμο Αγάπης

0
Dodekanisos

Το ποδόσφαιρο κι όσοι το υπηρετούν στο νησί μας, δείχνει ξανά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η Ε.Π.Σ.Δ συνδιοργανώνει με τον Σύνδεσμο Αγάπης τουρνουά Τζούνιορ την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Σκοπός είναι η συγκέντρωση τροφίμων για συνανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη ώστε να περάσουν χαρούμενες γιορτές.

Το τουρνουά “αγκάλιασε” άμεσα η κοινωνία του Αρχαγγέλου αφού οι άνθρωποι του Άρη και του Ταξιάρχη με όλα του τα τμήματα συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Σε δημόσια τοποθέτηση του, προπονητής του Άρη Στάθης Φαρμακίδης, ανέφερε τα ακόλουθα:
“Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή οι Αρχαγγελίτες εκτός από την φιλοξενία τους σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά που θα συμμετέχουν, έχουν την ευκαιρία και θα προσφέρουν από το πλεόνασμα αγάπης και φιλανθρωπίας που διαθέτουν.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους παράγοντες, γονείς, υπεύθυνους Ακαδημιών και κυρίως προπονητές να ευαισθητοποιήσουν τα μικρά παιδιά και να τους εξηγήσουν με λόγια όμορφα και απλά για την σημασία της αλληλεγγύης.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει στο γήπεδο Αρχαγγέλου την ημέρα του τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή για όσους θέλουν να προσφέρουν τρόφιμα ή φρούτα εποχής ή οτιδήποτε άλλο σε διαφορετική μέρα και τόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων από καρδιάς.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments