Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O Απόλλωνας απαντά στον Ψυλλάκη

O Απόλλωνας απαντά στον Ψυλλάκη

6
apollon kalithion sima
Dodekanisos

Επιστολή απάντησης σχετικά με τις δηλώσεις κατά του Κώστα Παπαστεργίου λάβαμε από τον πρόεδρο των ακαδημιών του Απόλλωνα Καλυθιών Μιχάλη Μιχαλά. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Όποιος κάνει παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της ΕΠΣΔ, θεωρεί πως του κάνει προσωπική επίθεση. Δεν μας απασχολεί κύριες Ψυλλάκη να ασχολούμαστε μαζί σας. Μας απασχολεί το ποδόσφαιρο και τα παιδιά στα οποία έχουμε τις ακακδημίες μας. Ο Κώστας Παπαστεργίου είναι ένα σώμα με το διοικητικό συμβούλιο των Ακαδημιών του Απόλλων, εφηβικό και παιδικό. Αποτελεί παράλληλα και μέλος αυτού του συμβουλίου και τα όσα αναφέρει για αυτόν ο Τάσος Ψυλλάκης είναι ένα ψέμα. Εμείς απλώς πήγαμε βάσει των προκηρύξεων που μας δόθηκαν από την ΕΠΣΔ και βάση αυτών διαμαρτυρηθήκαμε. Αν θέλει ο κύριος Ψυλλάκης τετ α τετ με το διοικητικό συμβούλιο, να μας καλέσει και θα πάμε».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
koveos
koveos
11 years ago

ασχετα εαν συμφωνουμε η οχι με το προεδρο της επιτροπης πρωταθληματος δεν πρεπει να βγαινουν ανακοινωσεις στο τυπο με υπογραφες προεδρος της επιτροπης ακαδημιων.την παγκοσμια πατεντα των καλυθιων δεν ειναι σωστο να την βγαζουμε εκτος του χωριου μας.Ως προς το επιμαχο θεμα οφειλε η επιτροπη πρωταθληματος απο τις 12 γεναρη που αναβληθηκε να τον επαναορισει και οφειλε το μετακινουμενο σωματειο να παει η οχι στην αναφερομενη ημερομηνια.η δουλεια της ΕΠΣΔ ειναι ακριβως αυτη και γιαυτο τους ψηφιζουμε διαφορετικα δεν χρειαζεται να υφισταται και τα σωματεια αναμεταξυ τους να συνενοουνται ποτε θα τελεσουν τα παιχνιδια τους και ακομη να διοργανωνουν και δικο τους πρωταθλημα.Ερωτω την ενωση τι θα εκανε εαν δυο ομαδες εκαναν αιτημα την ιδια μερα να πανε να παιξουν το παιχνιδι στην Συμη( Π.Χτων τριων ιεραρχων ).και ακομη περιμενω απαντηση γιατι ορισε παιχνιδι μετα το τελος του πρωταθληματος που ρητα απαγορευεται απο την προκυρηξη.

shatzi
shatzi
11 years ago

to paixnidi digenhs- symh oristike alles 2 fores k h omada ths den katebhke logo apagoreytikoy..

shatzi
shatzi
11 years ago

to paixnidi digenhs- symh oristike alles 2 fores k h omada ths symhs den katebhke logo apagoreytikoy..

mike
mike
11 years ago

Na mas exigisi o kovaios to ti enoi patenta kalitheni mipos okovaios zi se alio xorio kaithen gnorizi oti yparxou kai i podosfairikes akadimies kalithion o ERMIS ME PROEDRO K MIXALA

Κωστας
Κωστας
11 years ago

Μια χαρα τα λέει ο Κωβαιος.Προεδρος του σωματείου ειναι ένας.Τιπικα υπαρχει το δεύτερο συμβούλιο και αυτο το ξέρει όλος ο κόσμος.Μια ομάδα υπαρχει και ενα συμβούλιο με έναν πρόεδρο.απλα κάποιους τους βολεύει η όλη κατάσταση.

mike
mike
11 years ago

TYHA MAS PITE KAI SE MAS PIOUS VOLEUH HKATASTASI MALLON EISAI EKTOS PRAGMATIKOTITAS YPARXH TELIKOS META THA TA POUME ANOIXTA NA POYME ALITHIES