Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Αντίμαχος «βούλιαξε» και άλλο τον Ευαγόρα

Ο Αντίμαχος «βούλιαξε» και άλλο τον Ευαγόρα

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Ο Αντίμαχος έριξε στο καναβάτσο τον Ευαγόρα! Τον κέρδισε σήμερα με 4 – 0 στο Ενωσιακό γήπεδο σε εξ΄ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και τον βύθισε και άλλο στην βαθμολογία. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Αντιμάχειας μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Στο 36’ ο Χατζησεβαστός από κοντά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1) και στο 53’ ο Σκαλέρης με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 2. Πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό (στο 54’), ο Γιακιρτζής κατά λάθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι με αυτογκόλ έγινε το 0 – 3. Το τελικό 0 – 4 διαμόρφωσε ο Σκαλέρης και πάλι στο 85’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Γιάννης Μπερδεμπές, Τσαμπίκος Μοσχάτος). Στο 72’ έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πολυχρόνη (Ευαγόρας) για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Νικολέττος, Τσιώνης, Γιακιρτζής, Τσίπα, Σαρρής (72’ Χατζηδημήτρης), Ζωάννου, Κούτσι, Γκαμαλέτσος (78’ Πλασάτης), Ζμας (78’ Λυκοπάντης), Πολυχρόνης, Χατζηνικόλας
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Συνεσίου Ν., Διακαντώνης (72’ Μποϊλής), Πέτκας, Βακουφτσής, Τσατσακλάς (85’ Τσιρίλο), Χατζησεβαστός Στ., Χατζησεβαστός Χ., Ντινώρης, Σκαλέρης (87’ Καλούδης), Συνεσίου Γ.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments