Αρχική Επικαιρότητα “Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι τη δικαίωση!”

“Ο αγώνας συνεχίζεται, μέχρι τη δικαίωση!”

0
Dodekanisos

Νέα ανακοίνωση με αφορμή την παράταση των αναστολών στους Υγειονομικούς εξέδωσε η Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας. Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Το αναμενόμενο γεγονός το αναμενόμενο έγκλημα σήμερα πήρε σάρκα και οστά. Η διεύρυνση της ομηρίας και του αργού βασανισμό των ανθρώπων που χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια, σήμερα υλοποιήθηκε χάριν της Ν Δ και του ΚΙΝΑΛ. Ευχαριστούμε όσους στάθηκαν στο πλάι μας, όσους μίλησαν για μας και όσους πολέμησαν δίπλα μας.

Ο αγώνας συνεχίζεται, ο αγώνας είναι δίκαιος, ο αγώνας δεν σταματά ποτέ έως ότου δικαιωθούμε και ρίξουμε αυτή την υγειονομική επιβολή. Μαύρη σελίδα για την ιστορία της Ελλάδας. Μία παγκόσμια πρωτοτυπία εκδικητικότητας, σκλαβιάς ,ομηρίας μικροπρέπειας με Οργουελικό σενάριο και επιστήμη τύπου Μένγκελε στα πρόσωπα των υγειονομικών υπαλλήλων και των οικογενειών τους, είναι πλέον γεγονός. Εκτός από τον κοινωνικό αυτοματισμό , τη συκοφάντηση και τη γελοία επιχειρηματολογία της δήθεν επίσημης επιστήμης τίποτα δεν είχατε να πείτε για μας και τίποτα να απολογηθείτε στον ελληνικό λαό!

Εμείς κάποτε μπορεί να σας ξεχάσουμε η ιστορία όμως ΟΧΙ .

Εκ του συντονιστικού ΠΟΕΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments