Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το ντέρμπι βάφτηκε… κιτρινόμαυρο!

Το ντέρμπι βάφτηκε… κιτρινόμαυρο!

0
aris oloi
Dodekanisos

Ο Άρης Αρχαγγέλου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας αφού επικράτησε του Κλεάνθη με 3-1 στον Αρχάγγελο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 5΄ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ ωστόσο η κεφαλιά του Τσελεπίδη σταματησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν έκανε στην συγκεκριμένη φάση ο ίδιος παίκτης το πέτυχε δύο λεπτά μετά με από το ύψος του πέναλτι σημειώνοντας το 1-0. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε ο Άρης είχε τον έλεγχο φτιάχνοντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Από την άλλη οι Παραδεισιώτες απειλούσαν με ορισμένα μακρινά σουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Γιώργου Σάββενα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ήταν στο 50΄ όταν ο Λερογιάννης εκτέλεσε το φάουλ με τον Μαΐλη να παίρνει την κεφαλιά για το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τον Γεωργαλλή να βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει με 10 παίκτες την ομάδα του. Στην αμέσως επόμενη φάση οι κιτρινόμαυροι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα με το πολύ όμορφο τέρμα που σημείωσε ο Κρεκούκιας. Δέκα λεπτά αργότερα (64΄) ο Μπαϊρακτάρης κέρδισε πέναλτι (φωνάζουν για την συγκεκριμένη απόφαση οι άνθρωποι του Κλεάνθη) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζηλιόντας για το τελικό 3-1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Πατσιόπουλος, Λαζός)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπού, Κρεκούκιας (80΄ Θοδωρή), Μάλλιος, Ζαρκαδούλας, Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης (73΄ Αξιώτης), Χατζηλιόντας (94΄ Κολιού), Χατζηπέτρος (93΄ Γιαννιού), Γκίκας

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαριάς, Μπαούρης, Γιατσιάτσος (65΄ Δράκος), Πελέκης (81΄ Κρομμύδας), Μαΐλης, Γιαννίκος, Μπερετούλης (46΄ Λερογιάννης), Αλεξανδρίδης, Χατζηκοσμάς, Γεωργαλλής

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments