Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητες!

Ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητες!

0
Dodekanisos

Έτσι αντιλαμβάνονται στη Ρόδο την αυριανή αναμέτρηση με τον Ιάλυσο. Επιτακτική ανάγκη να γίνει ένα ήρεμο και καλό παιχνίδι που θα το παρακολουθήσει πολύ κόσμος

Με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να βελτιώσει και άλλο τη βαθμολογική της θέση, η Ρόδος υποδέχεται αύριο (Κυριακή) στις 4μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου τον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, σημαντικό και για τις δυο ομάδες που θέλουν να πάρουν το «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στους παίκτες και τον κόσμο ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία αντιπαλότητα και ότι το καλό θα είναι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι το οποίο θα προσελκύσει και πολλούς θεατές. Τα «ελάφια» περιμένουν από τον κόσμο του νησιού να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να δώσει το βροντερό παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Από καθαρά αγωνιστικής άποψης, δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι οι Καντιμοίρης, Ανδρίκος και Ευγενικός οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

ialisos oloi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments