Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Υπουργείο Υγείας: Τέλος η αποτρίχωση με λέιζερ στα Κέντρα Αισθητικής

Υπουργείο Υγείας: Τέλος η αποτρίχωση με λέιζερ στα Κέντρα Αισθητικής

0
Dodekanisos

Την εφαρμογή της αποτρίχωσης με λέιζερ παύει στα Κέντρα Αισθητικής, η εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας, δεδομένου ότι δεν προβλέπεται η παρουσία γιατρού σε αυτό.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3  του άρθρου 5 του Ν.Δ. 361/1969 απαγορεύεται στον αισθητικό η διενέργεια ιατρικών πράξεων, είτε με τη υπόδειξη, είτε την καθοδήγηση ή με τη συνεργασία ιατρού οποιασδήποτε ειδικότητας, ενώ με το Υπηρεσιακό Σημείωμα που απέστειλε στις 03.02.2017 η Εκτελεστική Επιτροπή του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) «…η αποτρίχωση μέσω μηχανημάτων λέιζερ (laser) αποτελεί ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης, εφόσον διενεργείται από ειδικευμένους γιατρούς ειδικότητας Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής»

Ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξάνθος, επισημαίνει ότι το μηχάνημα αποτρίχωσης λέιζερ (laser), αποτελεί ασφαλή μέθοδο αποτρίχωσης εφόσον διενεργείται από ειδικευμένους γιατρούς Δερματολογίας ή Πλαστικής Χειρουργικής ενώ δεν είναι δυνατό να διενεργείται σε εργαστήριο αισθητικής εφόσον δεν προβλέπεται η παρουσία γιατρού.

H Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Η Cosmetic Derma Medicine είναι η πιο σύγχρονη κλινική Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, η οποία απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με επικεφαλής τη δερματολόγο- αφροδισιολόγο, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υγείας και ομορφιάς.

Cosmetic Derma Medicine

Πάτρα: +30 2610 226562

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments