Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νικητής ο Αντίμαχος

Νικητής ο Αντίμαχος

0
antimaxos filiko
Dodekanisos

Τη φιλική νίκη με 3-1 πανηγύρισε ο Αντίμαχος που επικράτησε του Ανταγόρα στο ματς που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ζηπαρίου λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Α’ κατηγορία. Οι «κόκκινοι» του Γιώργο Σταμάτη έχοντας πάρα πολλές απουσίες, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, από 1-0 σε 1-3 και κυκλοφόρησαν την μπάλα καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Τις εντυπώσεις πάντως τις «έκλεψε» ο Ανταγόρας, αφού η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου όπως σε όλα τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, είχε καλή κυκλοφορία και «χτυπούσε» στις αντεπιθέσεις ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο λόγω και των πολλών αλλαγών δεν βρήκε ρυθμό.

Εικόνα
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ανταγόρας ήταν συνολικά καλύτερος. Είχε καλύτερη κυκλοφορία με τους Μέμα, Φούκη και τον Τσιλιώνη στην συνέχεια και μπορούσε πιο εύκολα να πατήσει την αντίπαλη περιοχή απέναντι σε έναν Αντίμαχο που δεν μπορούσε να απειλήσει πάρα μόνο με κάποιες στημένες φάσεις. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με γκολ του Γιώργου Κεφαλιανού (1-0) που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντίμαχος ανέβασε την απόδοση, εκμεταλλευόμενος και τις πολλές αλλαγές του Ανταγόρα και κατάφερε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα και να φτάσει τελικά στη νίκη με 3-1 με σκόρερ τους Παπαδόπουλο, Ζερβό και Ντινώρη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαχαρίας Ατσαλάκης

Οι συνθέσεις
Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Μουτσομπέγκα, Αποστολόπουλος, Αντωνάκης, Κεφαλιανός Μ., Σχουλλής, Φούκης, Μέμα, Τσιφτσίδης, Κεφαλιανός Γ., Καμπουράκης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αλεξανδρόπουλος, Ναβροζίδης, Αντόνοφ, Γιότσας, Νικολάου, Δασκαλάκης, Κονταντώνης, Τσιλιώνης, Πλατέλλας, Ζώης, Πρέκας.

Αντίμαχος: Μιαούδης, Καλαμπόκης Δ., Καλαμπόκης Β., Αρβανίτης, Συνεσίου Ν., Φορτσέτι, Βλαντιμίροφ, Παπαδόπουλος, Ντινώρης, Μπίλλης, Ζερβός.

πηγή: www.giafkasports.gr

Αγωνίστηκαν και οι: Κιρκούσης, Κουτσογιάννης, Συνεσίου Γ., Τσατσακλάς, Διακαντώνης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments