Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νικητής ο ΑΕΡΑ στο εξ’ αναβολής

Νικητής ο ΑΕΡΑ στο εξ’ αναβολής

0
aera paiktes
Dodekanisos

Ήττα η οποία του στερεί αρκετές από τις έτσι και αλλιώς λιγοστές ελπίδες που είχε για να παραμείνει στην κατηγορία, γνώρισε σήμερα ο Αστέρας Μασσάρων στο γήπεδο Αφάντου από τον τοπικό ΑΕΡΑ. Οι Μασσαρενοί έχασαν με 3 – 1 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. ΑΣν και το πάλεψαν μέχρι το 78’ όπου ήταν ισόπαλοι, οι φιλοξενούμενοι δεν άντεξαν από εκεί και πέρα και μέσα σε ένα διάστημα δώδεκα λεπτών δέχθηκαν δυο τέρματα.
Τα γκολ
Στο 20’ ο Κατσιδώνης με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0. Στο 30’, ο Κότκα που πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ, με πλασέ έκανε το 1 – 1 αλλά στο 78’ ο Αγγελόπουλος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1). Στο 91’ ο Τριχιάς με εντυπωσιακό εναέριο βολέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σάββας Τσοπανάκης (Ατσικνούδας, Μακρής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε.Ρ.Α: Δαρζέντας, Δανάς, Μάκρας (73’ Τριχιάς), Πομπού, Κατσιδώνης, Ντικ, Δημητρόπουλος, Γιαννακάκης (65’ Τσελεπίδης), Αγγελόπουλος, Ξύπας (89’ Πολυμερίδης), Γιώργου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ: Στεργιανάκης, Χατζημανώλης, Παπαδόπουλος, Κιλασίν (31’ λ.τ. Κατσουρός), Διακοβασιλείου, Λαγοπάτης, Λαουδίκος, Παλογιάννης (65’ Νικήτας), Κότκα, Νικηταράς (74’ Λούππος), Μίρτσεβ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments