Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νίκησε στον Ασπρόπυργο, περιμένει το Διαιτητικό

Νίκησε στον Ασπρόπυργο, περιμένει το Διαιτητικό

0
Dodekanisos

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League η Ρόδος η οποία επικράτησε στον Ασπρόπυργο της τοπικής Ένωσης με 2 – 0. Οι “πράσινοι” τερμάτισαν στην 2η θέση της βαθμολογίας και περιμένουν πλέον την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου μετά την ένσταση της Σαντορίνης.

Στο σημερινό παιχνίδι οι “πράσινοι” δεν συνάντησαν δυσκολίες, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Στο 15′ ο Νικολόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 18’΄ο Αρναρέλλης πήρε τη μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0 – 1.
Στο 26′ ο Βουργουτζής έκανε μια σέντρα και ο Αρναρέλλης πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά δεν μπόρεσε τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 65′ ο Δελαπόρτας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Στο 75′ ο Λίχτι πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0- 2.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Γκέκας, Αργυρόπουλος, Θεοδώρου, Παπαθανασίου, Βασιλείου, Να, Τζανουλίνος, Λάμπογλου, Μαρούδας, Τραορέ, Κατίδης
ΡΟΔΟΣ: Αθανασόπουλος, Παγώνης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι (40′ λ.τ Ριτάκο), Μακρυδημήτρης, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Αρναρέλλης, Βουργουντζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments