Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νικηφόρο πέρασμα από τη Λέρο

Νικηφόρο πέρασμα από τη Λέρο

2
2
Dodekanisos

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο ΑΕΡΑ επικράτησε σήμερα με 2 – 1 εκτός έδρας της ΑΕ Λέρου και έτσι πρόσθεσε τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφθασαν στην κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης.
Το σκορ άνοιξε ο Λυριστής στο 43’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 60’ με τον ίδιο τρόπο ο Πλόχωρος ισοφάρισε σε 1 – 1 αλλά δυο λεπτά αργότερα (στο 62’, ο Τριχιάς με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2 δίνοντας τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μάριος Ωραιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι Γιαμμουζής και Βουλγαράκης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ντασκαγιάννης, Καρνέσης, Μπάκας, Καρπάθιος, Τσιοφύλλας (82’ Νάκος), Ηλίας, Καμπόσος, Πιτσικόλης (46’ Κοτσάνης), Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Καράγκιολης
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μοσχιδιού, Δανάς, Φωτεινής, Γαργάλης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Πλύγκος (87’ Αμπαζάϊ), Τριχιάς, Λυριστής (90’ Νικολής), Τσαγγάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stelios21
stelios21
10 years ago

giati den ta lete opws prepei?kalh omada o aeras alla kai h omada ths leroy htan poli kali.den perase eukola opws ta lete.

Σκουρνου
Σκουρνου
10 years ago

Γιατι δεν λετε για το δοκαρι που ειχε η Α.Ε.Λ. στο πρωτο ημιχρονο οταν ακομα το σκορ ηταν 0-0??? Γιατι δεν λετε για το οτι στο 1-1 γεμισανε πολλα σωβρακακια??? γιατι δεν λετε οτι στις καθυστερησεις η Α.Ε.Λ. ειχε μεγαλη ευκαιρια να κανει το 2-2??? χαλαρωστε Μαραντονες ολοι εκει στη Ροδο!!! Υπαρχει ποδοσφαιρο και εκτος του νησιου σας!!! Η παραπληροφορηση δεν ωφελει σε κατι….!! Το μονο που καταφερνετε ειναι να βγαζετε μια δοση μεγαλου κομπλεξ και να εκτειθεστε στα ματια τω αναγνωστων!!! (δεν περιμενω να εχετε τα καλαμπαλικια να δημοσιευσετε το σχολιο μου)