Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη “χρυσάφι” για τον Απόλλωνα!

Νίκη “χρυσάφι” για τον Απόλλωνα!

2
apollonas doksa
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να ατενίζει με σαφώς μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Απόλλων Απολλώνων ο οποίος επικράτησε με 1 – 0 του Κλεόβουλου μέσα στη Λίνδο. Είναι ένα πολύτιμο “τρίποντο” για την ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη η οποία μπορεί πλέον να αισθάνεται σαφώς πιο άνετη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου όπου είχαν και δυο δοκάρια (στο 10′ με σουτ του Λολάκη η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και στο 28′ μετά από κεφαλιά του Μιχάλη Φυλακούρη η μπάλα και πάλι τράνταξε το οριζόντιο). Πέτυχαν όμως το νικητήριο τους γκολ στην επανάληψη, όπου οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν την υπεροχή και να ελέγχουν τον αγώνα. Το “χρυσό” γκολ για τον Απόλλωνα σημείωσε ο Μιχάλης Μακαρούνας στο 75′ με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαθούρη (η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του Χρυσανθή). Σημειώνεται πως ο Κλεόβουλος είχε δοκάρι (οριζόντιο) στο 68′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολιοκώστα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Χαρισμανίδης (Μαυρουδής, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Μάντσεφ, Σελιμάϊ, Κωστάκης (42′ λ. τρ. Βίλζα), Ανδρεόπουλος, Λάμπης, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κουκουτσέλας, Κολιοκώστας, Κολιάδης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Μενίκος (77′ λ. τρ. Σεντονάς), Χατζηκυριάκος, Δημητρόπουλος, Μακαρούνας, Γεωργίου, Ισκάς, Λαθούρης, Λολάκης, Διοκουράκης, Γεωργαλλής (74′ Μπαϊράμης), Παπαχριστοδούλου (85′ Κυριακάκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kiklopas
Kiklopas
8 years ago

Γτ δ σχολιάζει κανένα γατάκι τώρα ρεεεεεεε?? Πίθηκοι κ δεν είμαστε καλά. . Θα χάνεται κ θα τρώτε κ ξύλο από εδώ κ πέρα. . Όπως παλιά. . Θυμάστε?

τημωρος
τημωρος
8 years ago

[quote name=”Kiklopas”]Γτ δ σχολιάζει κανένα γατάκι τώρα ρεεεεεεε?? Πίθηκοι κ δεν είμαστε καλά. . Θα χάνεται κ θα τρώτε κ ξύλο από εδώ κ πέρα. . Όπως παλιά. . Θυμάστε?[/quot
αφου δεν επαιξε ο μακαρουνας τερμα για αυτο κερδισατε!!! ΓΑΤΑΚΙΑ