Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη χωρίς αντίκρισμα

Νίκη χωρίς αντίκρισμα

0
2
Dodekanisos
Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον AO Δικαίου, ο οποίος επικράτησε 7-4 του ΑΕΡΑ στο Πυλί, όμως την ίδια ώρα η ΑΕΚΩΣ επικρατούσε της Δόξας Ψίνθου και έτσι ο τίτλος πήγε στους «βυσσινί». Οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να χάσουν αρκετές ευκαιρίες… που δεν χάνονται, αλλά και να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ. Γρήγορα όμως κατάφεραν και ισοφάρισαν, πετυχαίνοντας συνολικά 7 τέρματα επικρατώντας  7-4 του ΑΕΡΑ.
Το φιλμ του αγώνα
2′ Ο Χατζηφούντας μπήκε στην περιοχή,πλάσαρε εύστοχα στον Καρπαθάκη,αλλά ο Καλογήρου έδιωξε πάνω στην γράμμη.
3′ Ωραία πάσα του Χατζηφούντα στον Σκαλέρη,το πλασέ του τελευταίου,μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρπαθάκη.
5′ Ο Μυλωνάς μπήκε στην περιοχή,έδωσε στον αμαρκάριστο Χατζηφούντα,ο οποίος σε κενή εστία κατάφερε και έστειλε την  μπάλα άουτ.
8′ Ωραία κάθετη του Μασάδο στον Χατζηφούντα που έκανε το πλασέ,όμως ο Καρπαθάκης έδιωξε σε κόρνερ.
13′ ΓΚΟΛ Ο Μοσχής μπήκε αμαρκάριστος στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-1.
20′ ΓΚΟΛ Πάσα του Παπασεβαστού,από δεξιά ο Χατζηφούντας με ωραίο ψαλίδι μέσα από την περιοχή έστιλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Καρπαθάκη για το 1-1.
23′ Ωραία σέντρα του Παπασεβαστού από δεξιά,ο Χατζηφούντας έπιασε τη κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Καρπαθάκη.
25′ ΓΚΟΛ Σέντρα του Παπασεβαστού από δεξιά ο Φονσέκα με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
40′ Ωραία πάσα του Γιαννακάκη στον Γιακουμάκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ,όμως ο Λουτριώτης έδιωξε σε κόρνερ.
42′ ΓΚΟΛ Ωραία προσπάθεια του Παπασεβαστού από δεξιά,έβγαλε την σέντρα και η μπάλα έφτασε στον Χατζηφούντα ο οποίος έστρωσε στον Μασάδο και με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ για το 3-1.55′ ΓΚΟΛ O Μασάδο με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή,έκανε το σουτ και έστιλε για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Καρπαθάκη.
58′ Στην θέση του Χατζηπαναγιώτη ο Δρόσος (Λόγο τραυματισμού)
60′ ΓΚΟΛ Σουτ του Μασάδο έξω από την περιοχή,ο Καρπαθάκης,απέκρουσε ασταθός και ο Σκαλέρης από κοντινό πλασέ έγραψε το 5-1.
66′  Πέναλτι για τον ΑΕΡΑ ο Λυριστής από έντεκα μέτρα εκτελεί το πέναλνι ,όμως ο Λουτριώτης αποκρούει.
67′ ΓΚΟΛ Ο Χατζηφούντας με ωραίο διαγώνιο σουτ ανεβάζει τον δείχτη του σκόρ στο 6-1.
75′ Ο Λυριστής μπήκε στην περιοχή βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Λουτριώτη,όμως το πλασέ του πέρασε ελάχτιστα άουτ.
76′ ΓΚΟΛ Ωραία σέντρα του Κεφαλιανού,από αριστερά ο Δρόσος με κοντινή προβολή έκανε το 7-1.
82′ ΓΚΟΛ Ο Λυριστής μπήκε στην περιοχή και με εύστοχα πλασέ μείωσε σε 7-2.|
87′ ΓΚΟΛ Ο Λυριστής πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπήκε στην περιοχή και έκανε το 7-3.
90′ ΓΚΟΛ Ο Λυριστής με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 7-4.Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Παπασεβαστός, Μασάδο και Χατζηφούντας, ενώ από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Λυριστής και Μοσχής.Χωρίς προβλήματα η  διαιτησία των Κόγγου, Αλεξίου και Φραγκιαδάκη.
Α.Ο Δικαίου : Λουτριώτης, Γκουντελίτσας, Σκαλέρης, Χατζηβασίλης (56′ Χατζηπαναγιώτης), Μυλωνάς (70′ Κεφαλιανός), Φονσέκα, Χατζηφούντας, Μασάδο, Πανόπουλος, Μουνούχος, Παπασεβαστός
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Κατσαρής, Καλογήρου, Παπασάββας, Αντωνίου (86′ Λάτσος), Κυριακής, Γιαννακάκης, Μοσχής, Διακάκης, Γιακουμάκης (86′ Γεωργίου), Λυριστής
πηγή: www.giafkasports.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments