Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη υπό δύσκολες συνθήκες

Νίκη υπό δύσκολες συνθήκες

0
digenis_aspida5
Dodekanisos
Νίκη με 1-0 πήρε η Ασπίδα Σ. μέσα στην έδρα της κόντρα στην ομάδα των Ιπποτών σε ένα παιχνίδι που επηρεάστηκε τόσο από τη βροχή όσο και από τον αέρα που φυσούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παιχτών. Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο με την μια και την άλλη ομάδα κατα διαστήματα να ανεβάζει απόδοση. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν πρώτοι και συγκεκριμένα στο 40′ όταν ο Παπανικολάου εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στα καρέ των αντιπάλων και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ σε 1-0. Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και πολύ γεγονός που κράτησε χαμηλά το δείκτη του σκορ και το αποτέλεσμα ως έχει.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Γιουντζεσόι, Παπανικολάου, Πολυχρόνης ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Λαμπούδης, Ιρίμια και Ροδίτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κυρίτσης με βοηθούς τους Κασιώτη και Καραγιάνη.

Ασπίδα Σ: Λιαμής, Σταματίου, Γιουντζεσόι, Παλάζης, Μάτσης, Παπαθεοδώρου, Καρασάββας, Τόμσον, Παπανικολάου(51′ Γιορδαμνής), Πολυχρόνης(89′ Λολάκης), Καραγιάννης(51′ Ζουρούδης).

Iππότες: Κουμέντος, Μαρίνος, Κοκκιαντώνης (82′ Tζέρτζελος.), Τσίρκος, Λαμπούδης, Ιρίμια, Παπαχριστοδούλου, Ροδίτης, Μάνο(60′ Μάχλης), Εμίρογλου, Παπαδόπουλος(65′ Πλαγγέντης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments