Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Νίκη τίτλου για την Αναγέννηση

Νίκη τίτλου για την Αναγέννηση

0
as_tilou_anagennisi1
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη και παράλληλα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου πήρε η Αναγέννηση Έμπωνα, που επικράτησε με 3-2 του ΑΣ Τήλου στο γήπεδο της, για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν σχετικά εύκολα στην επικράτηση και αύξησαν της διαφορά τους από τη δεύτερη στη βαθμολογία Τήλο στους τέσσερις βαθμούς, εννέα «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η Αναγέννηση ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό με το σουτ του Γεωργαμνή. Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ οι γηπεδούχοι απειλούσαν συχνά την εστία του Βογιατζή, έχοντας μάλιστα και δοκάρια με τους Βασιλώτο, Κωνσταντάκη και Γεωργαμνή, ο τελευταίος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του (2-0). Στο 40’ η Αναγέννηση έφτασε και σε τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Θαρρενό.
Η αντίδραση της Τήλου ήρθε στην επανάληψη, όμως με το σκορ διαμορφωμένο στο 3-0 από το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς. Στο 62’ ο Κωστίδης μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους που νωρίτερα είχαν δοκάρι με τον Λογοθέτη, ενώ στο 75’ ο Η. Σακελλάρης έκανε το 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης, αφού στη συνέχεια η Τήλος δεν μπόρεσε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία από τον κ. Πατσιόπουλο και τους βοηθούς του κ. Κασιώτη και Λατσό.
Αναγέννηση Έμπωνα: Φλοσκάκης, Σφυράκης, Βενέτης, Γουμαράς, Θαρρενός (84’ Ξύπας), Καλαετζής (46’ Ντελλάκης), Χουρδάς, Κάβουρας (66’ Μανωλάκης), Βασιλώτος, Κωνσταντάκης, Γεωργαμνής
ΑΣ Τήλου: Βογιατζής, Ρούκο (80’ Κυρ. Σακελλάρης), Μηλιός, Αλιφέρης, Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Η. Σακελλάρης, Κ. Σακελλάρης, Λογοθέτης (89’ Κουμπανιός), Οικονόμου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments