Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη με σκόρερ τον Μπαϊρακτάρη

Νίκη με σκόρερ τον Μπαϊρακτάρη

0
Dodekanisos

Το «τρίποντο» με 2-1 πήρε ο Άρης Αρχαγγέλου,  από την ευστοχία του Μάριου Μπαϊρακτάρη, με αντίπαλο την Κατταβιά σε παιχνίδι που έγινε στο ενωσιακό γήπεδο.

Το παιχνίδι και στα 90λεπτά διατηρήθηκε σε καλά επίπεδα αλλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή και γρήγορα να παίρνουν το προβάδισμα, αφού στο 25΄ από έξοχη πάσα του Γκίκα στον Μπαϊρακτάρη εκείνος με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από τα δεξιά πέτυχε το 0-1. Οι γηπεδούχοι απείλησαν λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο, όμως ο Σαλαμαστράκης δεν σημάδεψε καλά και με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε για τον Άρη με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς μόλις στο 47΄ , ο Μπαϊρακτάρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των γηπεδούχων και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του. Οχτώ λεπτά αργότερα(55΄) ο Μήτρου διεκδίκησε την μπάλα, έγινε κάτοχος και με πλασέ μείωσε το σκορ σε 1-2. Οι παίκτες του Στάθη Φαρμακίδη αναζήτησαν το τρίτο γκολ αλλά παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν το πέτυχαν. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή έφτασαν στο 83΄κοντά στην ισοφάριση από την κεφαλιά του Σαλαμαστράκη, όμως ο Νικήτας πριν η μπάλα περάσει την γραμμή την απομάκρυνε.

Διαιτησία Ατσικνούδας-Μαυρουδής-Στεφανάκης.

ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαβεργής, Σιέχ, Αυγέρης(75΄Ντούπης), Μαριεττάκης, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Μαντινάος(86΄Κιλασίν Κ.), Κούτσι, Ποζαζίδης, Πάπα, Μήτρου.

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπού(20΄λ.τ.Κοντόγιαννος), Νικήτας, Μάλλιος, Χαζτηπέτρος, Αξιώτης(89΄Πατσιαούρας), Ζαρκαδούλας, Μπαϊρακτάρης(85΄Κρεκούκιας), Χατζηλιόντας(89΄Σκυλλαράκης), Γκίκας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments